21 yıllık fotoğraf sürprizi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği yanıt güldürdü

KimDemis

Aktif Üye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’daki toplu açılış merasiminin akabinde Fethiye ilçesinde gençler ile buluştu.

21 YILLIK FOTOĞRAF SÜRPRİZİ

2023 yılının birinci gençlik buluşmasını Antalya’da gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada kendisine sanatçı Cengiz Kurtoğlu sürprizi yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Muğla’da ise Bilgisayar Programlama son sınıf öğrencisi Gülşen Taşoğlu, 21 yıl evvel Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafı ile sürpriz yaptı.

Gülşen Taşoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanım benim sizinle hoş bir anım var onu paylaşmak istiyorum. Ben 7-8 yaşlarında iken sizinle bir fotoğrafımız var” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘”Nerede oldu bu” sorusuna Taşoüğlu, “İzmir Evka-4 Spor Kompleksi açılışı” karşılığı üzerine, “Gülşen senin bu çocukluğun ile şu anki halin birbirine hiç benzemiyor” dedi.

“BİLGİSAYARI HALA SAKLIYORUM”

O gün tek isteğinin fotoğraf çektirmek ve annesine yazdırdığı mektubu vermek olduğunu belirten Gülşen Taşaoğlu, “Ben bir gün evvelden anneme bir mektup yazdırmıştım. Size verebilmek için. O gün hem fotoğraf çektirip, birebir vakitte mektubu size ulaştırdım ben. Mektubun içeriğinde de sizden bir tane bilgisayar rica etmiştim. Ortadan bir hafta geçtikten daha sonra o bilgisayar geldi. Bilgisayar Programlama son sınıf öğrencisiyim. O bilgisayar hala duruyor ve klavyesini her şeyini saklıyorum” dedi.