Aleyna’dan 18 gün daha sonra acı haber geldi: Bir tane katil kızımı hayattan kopardı

KimDemis

Aktif Üye
Aleyna Işık Gökçe, 8 Kasım günü konutuna dönmek için yürüdüğü sırada Beylikdüzü istikametinde süratle ilerleyen şoför Sezer H’nin arabasıyla çarpması kararı araba ile duvar içinde sıkışarak ağır yaralandı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan genç kız bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Aile öğlen saatine kadar Aleyna Parıltı Gökçe’nin cenazesinin İsimli Tıp Kurumu’na gönderilmesini hastane bahçesinde bekledi. Vakit zaman Aleyna Ziya’nın yakınları ayakta durmakta zorlandı. Aleyna Ziya’nın cenazesi İsimli Tıp Kurumu’na kaldırıldı, yakınları da cenaze süreçlerini halletmek üzere hastaniçin ayrıldı.

Aleyna Işık Gökçe’nin acılı babası Recep Gökçe, “Ne konuşabilirim, sözler yetmiyor. 18 gün hayat uğraşı verdi. Direndi, 18 gün. Yavrumun artık kalbi yetmedi. Çok hayalleri vardı. Bir tane katil kızımı hayattan kopardı. Çok büyük ceza vermelerini istiyorum. Buradan büyüklerime sesleniyorum. Değişmesi gereken kanunlar var ise değiştirsinler. Büyük ceza versinler. Yalnızca benim değil oburlarının ciğerini de yaktı” dedi.

Aleyna Parıltı Gökçe’nin ağabeyi Hakan Gökçe ise, “Sabah saat 08.10’da kalbi durmuş. Müdahale etmişler ancak kalbi dayanmamış. Savcılık şu an İsimli Tıp Kurumu’na gönderdi. İncelemeler yapılacak. daha sonrasında cenazemizi alıp defnedeceğiz. Benim artık söyleyecek kelamım kalmadı. ömrümün en acı günü. Yalnızca buradan devlet büyüklerine sesleniyorum. Adalette değişmesi gereken kanunlar var ise değişsin. Bu adam daha evvel 20-30 yıl ceza alsa bu türlü otomobil kullanmayacaktı. Ehliyetsiz, alkollü otomobil kullanmayacaktı. Sürat hududunu ihlal edip makas atmayacaktı. Adalet yerini bulmadığı için elini kolunu sallaya sallaya bir cinayete sebep oldu. Bugün benim kız kardeşim, bundan 14 yıl evvel Satı Yılmaz’dı. Yarın bir diğerinin kardeşi, ablası, ağabeyi olur. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil” diye konuştu.

Olay daha sonrası özgür bırakılan şoför Sezer H. ise savcılığın karara itirazda bulunması daha sonrasında bir daha yakalanarak tutuklanmıştı.

Sezer H. ‘nin, 14 yıl evvel de Satı Yılmaz’a (66) çarparak vefatına niye olduğu ortaya çıkmıştı.