Arabasının başına gelenleri kameradan izleyince şok oldu: Onlardan hayli özür diliyorum

KimDemis

Aktif Üye
Kırıkkale’de yaşayan Kadir Hacıbaloğlu (60), emekli maaşının bir kısmı ile mama alıp sokak havanlarını doyuruyor. Kentteki sokak hayvanlarıyla yıllardır yakından ilgilenip, Yahşihan Belediyesi’nden de aldığı yiyecekleri kimi noktalara bırakıyor. Çocukluğundan beri hobi olarak sokak hayvanlarına bakan Hacıbaloğlu, 1,5 haftalık kent dışı programından geldikten daha sonra arabasını oturduğu sitenin otoparkına bıraktı. Sonraki sabah da arabasının yanına gelerek, tamponlarına ve birtakım kısımlarına ziyana verildiğini gördü. Oburlarının yaptığını zanniçin Hacıbaloğlu, sitenin güvenlik kameralarına inceleyince karşılaştığı görünümle şoke oldu.

Kamerada beslediği sokak köpekleri tarafınca arabasının plakası ve tamponlarının parçalandığını gördü. Kadir Hacıbaloğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluğundan beri hobi olarak sokak hayvanlarını beslediğini ve yakından ilgilendiğini söylemiş oldu.
Sabah arabasının yanına gittiğinde plakasının yerde olduğunu ve tamponlarının da parçalanmış bir vaziyette gördüğünü söz eden Hacıbaloğlu, “Sabah otomobilime baktığımda otomobilin plakasının yere düştüğünü parçalandığını, tamponun kırık olduğunu ve art tamponun da parçalanmış olduğunu gördüm” dedi.

Maaşının 3’de 1’ini sokak hayvanlarına harcadığını belirten Hacıbaloğlu, “Site idaresinden kamera kayıtlarını istedim. Bir de ne bakılırsayim, şaşırdım. Sokaklarda baktığım köpekler benim otomobilime ziyan vermiş. 1,5 haftadır da kent haricinde olduğum için köpeklere bakamıyordum. Onlar bana ders vermek için bilhassa benim arabayı bularak altına girip kabloları parçalıyor. Başkası de tekerleri tamponları kırmış. daha sonrasında da gerisine bakarak gittiler. Onları bulmaya gittim tekrar besledim gönüllerini aldım. Onlardan epeyce özür diliyorum. Çocukluğumdan beri hobi olarak besliyorum. Maaşımın 3’de 1’ini de bunlara yatıyorum” diye konuştu.