Barınak ve Sokak hayatından Kendilerini Sahiplenen Beşerler yardımıyla Kurtulup Hayata Dönen 50 Kedi

KimDemis

Aktif Üye
Barınaklarda ve sokaklarda doğmuş ve büyümüş olan kediler maalesef hoş kurallarda yetişmiyor. Bu, dünyanın her yerinde bu biçimde. Ama bu berbat hayatlardan onları kurtarıp, sağlıklı ve memnun bir hayat yaşasınlar diye onları sahiplenen beşerler var. Bu serimizde içinizi ısıtacak, barınak ve sokak ömründen çekip çıkarılıp kurtarılan kedilerin evvelki ve daha sonraki hallerini sıraladık.

Kaynak: https://www.boredpanda.com/before-aft…

1. “Bu yavru kedi annesi tarafınca terk edilmişti ve epey hastaydı. Sıhhat durumu bu kadar makus olan bir kediyi düzgünleştirme üzere bir planımız yoktu ancak yeterli ki iyileştirmişiz. Soldaki hali 3 aylıkken sağdaki hali ise 7 aylıkken.”

2. Bu minik kedinin yağmurun altında tek başına bırakıldıktan bir yıl daha sonraki hali:

3. Çöpte bulunan kedilerin son halleri
😍

4. Bu sokak kedisinin bir muhteşem modele dönüşebileceğini kim bilebilirdi?
😍

5. Güzelleştiği her halinden belirli:

6. Sahiplenildikten daha sonraki huzurunu gözlerinden bakılırsabilirsiniz:

7. Yeni konutu ona fazlaca âlâ gelmiş!

8. Kurtarıldığı gün ve büsbütün güzelleştikten daha sonra:

9. “Yılbaşı günü eşimle tanımadığımız bir kişinin otomobiline sıkışmış bu kediyi kurtarmıştık.”

10. Bu minnoş kedi artık fazlaca mutlu!

11. Yalnızca 2 hafta daha sonra uygunlaşan kuvvetli bir kedi
😍

12. “Hayvan barınağının beni aradığı gün ve tam 6 yıl daha sonrası!”

13. Şaşı gözlü bir kedinin sahiplenildiktilk öncesi ve daha sonrası:

14. Şunun rahatlığına bakın!
❤

15. “Sahiplendirildikten 8 ay daha sonra hala en yakın arkadaşlar.”
😍

16. Sokak kediliğinden daha sonra başarısız olan bir sahiplendirme süreci geçirmişti. Fakat artık memnun son!
😍

17. Bir otelde açlıktan ölmek üzereyken bulunan kedinin 1.5 yıl daha sonraki hali:

18. “Mocha’yı barınakta bulduğumuzda, kucağıma atlayıp uzun bir süre o denli durmuştu.”

19. Sahiplendirilme öncesi ve daha sonrası:

20. “Bu sene bir sürü sokak kedisini sahiplendim. Yazgının yoluma çıkardığı son kedilerden biri de bu yavru oldu.”

21. “Yaşayacak mı yaşamayacak mı derken önümüzdeki ay 4 yaşına girecek olması.”
😍

22. 4 yıl evvel çöp kutusunun ortasında poşete sarılmış olarak bulunmuş.

23. Bu yavrucak sokakta iki gözü de enfeksiyon kapmış olarak bulunmuş. Şimdiki hali ise içimizi ısıtıyor
😍

24. İyileşmedilk öncesi ve daha sonrası.

25. “Arkadaşım bu kediyi bulduğunda hayli hastaymış. Veterinerdeki birinci fotoğrafı ve son fotoğrafı içindeki farka bakın!”

26. “Onları birinci bulduğum hallerine ve şimdiki hallerine bakın!”

27. “Onu birinci bulduğumda otomobil motoru ortasında ağlıyordu. Uzun uğraşlar kararı onu oradan çıkartabilmiştim.”

28. “Bu minik kediyi bir buçuk sene evvel sokaktan bulmuştum. Artık ise hayli yakışıklı!”

29. “İlk fotoğraf onu çöpte bulduktan daha sonra çekildi, ikinci fotoğraf ise tam bir ay daha sonra yeni hayatının keyfini çıkarırken.”

30. “Onu sokaktan kurtardık.”
😍

31. “Bu engelli kedi bir barınağa terk edilmişti. Artık ise en büyük sorunu ayağımda mı yoksa yüzümde mi uyuyacağına karar vermek.”

32. “Sahiplendiğim kedilerden birinin yalnızca 1 aylık değişimi.”

33. “Bu bebeği annesi hayatını kurtarmak için kapımızın önüne bıraktı.”

34. “Barınaktayken ve barınaktan çıktıktan daha sonra.”

35. “Sahiplendiğim kediyi bulalı 4 yıl olmuş ve gitgide tatlılaşıyor.”

36. Kurtarılan iki bebek daha
😍

37. “Doğduktan birkaç ay daha sonra ve 7 yıl daha sonra!”

38. 5 haftalık bir kedi hoş kalpli bir insan tarafınca sahiplendirilmiş:

39. “Onu bulduğumda pislikten tüyleri bie görünmüyordu ve çok açtı. O günden bu yana 2 yıl geçti ve şu an epey sağlıklı ve keyifli.”

40. Pomelo ile tanışın:

41. “Bu kedinin enfeksiyonları, parazitleri ve iltihapları vardı. Artık ise kendisi sağlıklı bir kedicik.”

42. Sahiplendirilmedilk öncesi ve daha sonrası:

43. Soğukta tek başına bulunmuş ve sahiplendirilmiş:

44.
😍

45. “Bir barınakta öldürülmek üzereyken kurtarıldı. İşte öncesi ve daha sonrası!”

46. Sokaktan kurtarıldıktan bir ay daha sonrası
😍

47. “Sahiplendiğim kedim biraz tombuldu ancak artık sağlıklı bir kiloda.”

48. “1 ay ortayla öncesi ve daha sonrası!”

49. Sevginin güzelleştirici olduğunun bir delili daha:

50. “Bu arkadaşı sonunda konuta getirebildim.”