KimDemis
Aktif Üye
Zaman değişir birçok şey değişir fakat evcil hayvanlarımızın bize olan sevgisi ve bağlılığı daima tıpkı kalır. Bir bakışlarıyla bize her şeyi anlatabilen ve birden fazla vakit içimizden bir modül üzere sevdiğimiz evcil hayvanlarımıza bağlanmamak mümkün değil. Biz de size birbirine sıkı sıkıya bağlı ve birbirinin ruh eşi olmuş, bakarken memnunluk vermesi garantili 15 evcil hayvan ve sahiplerini bulduk! Gelin gorelim…
1. “Her gün meskene geldiğimde karşılaştığım görünüm.”
2. “Kız kardeşim bir veteriner ve köpeğimi yanında işe götürdü. Köpeğimin nasıl olduğunu sordum ve bana bu fotoğrafı gönderdi.”
3. “Kocamla yerde oturmuş sohbet ediyorduk. Bilin bakalım ne oldu?”
4. “Annemin kedisi annem onu sevene kadar ona bu biçimde bakıyor.”
5. “Paz benimle yüzdüğü için ziyadesiyle memnun.”
6. “Bugün erkek arkadaşım ve kedimin fotoğrafını çektim. Bunu çektiğimden beri gülmekten kendimizi alamıyoruz.”
7. “Köpeğim ismini söylemiş olduğimde bu biçimde bakıyor.”
8. “Kardeşimin kedisi ona son derecede takıntılı!”
9. “Erkek kardeşimin köpeği 170 kilo ve kendisi bu biçimde oturmayı epey seviyor.”
10. “Evde üretken olmaya çalışırken kedimin girdiği haller.”
11. “Bu Pixar. Üzgün olduğumu anlayabiliyor ve beni güldürmek için bu biçimde hareketler yapıyor.”
12. “Köpeğim ben tuvaletimi yaparken elimi tutma muhtaçlığı duyuyor.”
13. “Ben otomobil sürerken kucağıma oturamadığı için köpeğimin yaptığı surat”
14. “Köpeğimin kendi yatağı var ancak o benimle yastık paylaşmayı tercih ediyor.”
15. “Kendi pastası olduğunu fark edince arkadaşımın köpeğinin reaksiyonu.”
Sizin evcil hayvanlarınızın da misal huyları var mı? var ise yorumlara bekleniyorsunuz!
1. “Her gün meskene geldiğimde karşılaştığım görünüm.”
2. “Kız kardeşim bir veteriner ve köpeğimi yanında işe götürdü. Köpeğimin nasıl olduğunu sordum ve bana bu fotoğrafı gönderdi.”
3. “Kocamla yerde oturmuş sohbet ediyorduk. Bilin bakalım ne oldu?”
4. “Annemin kedisi annem onu sevene kadar ona bu biçimde bakıyor.”
5. “Paz benimle yüzdüğü için ziyadesiyle memnun.”
6. “Bugün erkek arkadaşım ve kedimin fotoğrafını çektim. Bunu çektiğimden beri gülmekten kendimizi alamıyoruz.”
7. “Köpeğim ismini söylemiş olduğimde bu biçimde bakıyor.”
8. “Kardeşimin kedisi ona son derecede takıntılı!”
9. “Erkek kardeşimin köpeği 170 kilo ve kendisi bu biçimde oturmayı epey seviyor.”
10. “Evde üretken olmaya çalışırken kedimin girdiği haller.”
11. “Bu Pixar. Üzgün olduğumu anlayabiliyor ve beni güldürmek için bu biçimde hareketler yapıyor.”
12. “Köpeğim ben tuvaletimi yaparken elimi tutma muhtaçlığı duyuyor.”
13. “Ben otomobil sürerken kucağıma oturamadığı için köpeğimin yaptığı surat”
14. “Köpeğimin kendi yatağı var ancak o benimle yastık paylaşmayı tercih ediyor.”
15. “Kendi pastası olduğunu fark edince arkadaşımın köpeğinin reaksiyonu.”
Sizin evcil hayvanlarınızın da misal huyları var mı? var ise yorumlara bekleniyorsunuz!