Cumhurbaşkanı Erdoğan selzede Zülfiye Nine’nin konutuna konuk oldu: Yerdeki karıncayla birlikte olan Cumhurbaşkanım

KimDemis

Aktif Üye
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kumluca’da vatandaşa hitap ettikten daha sonra 12 Aralık 2022’de ilçede yaşanan selde ziyan bakılırsan pide işletmecisi Zülfiye Ceylan’ı ziyaret etti.

Selin yaşandığı periyotta telefonla görüşen ve kendisini meskenine davet eden Ceylan, bugün Erdoğan’ı evvel iş yerinde, daha sonra konutunda ağırladı.

Ziyaret daha sonrası gazetecilere açıklama yapan Ceylan, “Çok memnun oldum, epey sevindim, mutluluğumu anlatamam. bu biçimde bir şey beklemiyordum. Allah razı olsun. Yerde karıncayla birlikte olan, gönlü alçak Cumhurbaşkanım.” dedi.

Ziyarette sel devrinde yaşadıklarını anlattığını lisana getiren Ceylan, Erdoğan’ın da kaygılarına derman olduğunu, taleplerini dinlediğini belirtti.

Devletin kendilerine sağladığı imkanları Erdoğan’a aktardığını söyleyen Ceylan, “Cumhurbaşkanı’mı epey sevinçle ve memnunlukla uğurladım. Pide yedirdim, sarma, portakal, mandalina, nar ikram ettim. Mutlu ayrıldı buradan. ‘Uğurlar olsun’ dedik, gitti.” diye konuştu.

Ceylan’ın, konutunun balkonuna Erdoğan’ın fotoğrafı ile Türk bayrağı astığı görüldü.