Fotoğraf çektirirken İstanbul Boğazı’na düşerek kaybolan Erdem’in annesi: Ciğerim yanıyor

KimDemis

Aktif Üye
Fazilet Çağlar, 4 Mayıs’ta iki arkadaşıyla Üsküdar Beylerbeyi kıyısında, fotoğraf çektirirken istikrarını kaybederek denize düştü.

FAZİLET ÇAĞLAR FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN DENİZE DÜŞTÜ

Anne Özbey, Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü gece 05.30’da yaşanan olayda, oğlunun arkadaşlarıyla kıyıda oturduğunu, fotoğraf çektirmek için duvarın üstüne çıktığı sırada denize düştüğünü söylemiş oldu.

“SOPA UZATMIŞLAR FAKAT…”

Arkadaşlarının oğlunu kurtarmaya çalıştığını anlatan Özbey, “Gözlerinde lens vardı. Muhtemelen tuzlu su lensini çıkarttı, bakılırsamedi. Sopa uzatmışlar lakin hiç bir şey bakılırsamemiş. Akıntıya kapılmış gitmiş” dedi.

Sevinç Özbey, arama çalışmalarına ait şu biçimde konuştu:

“Arama çalışmaları devam ediyor lakin ben daha epeyce ağırlaşmasını istiyorum. Kimin elinden ne geliyorsa bir şey yapalım zira benim çocuğum üç gündür yok.

“CİĞERİM YANIYOR, NEFES ALAMIYORUM”

Bugün dördüncü gün olacak sabah 05.00’te. Ciğerim yanıyor, nefes alamıyorum. Ne olur bana birileri yardım etsin, çocuğumu bulalım artık, ölüsü, canlısı…

Tahminen epey düzgün yapılıyordur ancak anne yüreği işte, bana az geliyor. Daha fazlaca şeylerin yapılmasını istiyorum. Ben gidip arayamıyorum. Orman olsa çıkayım arayayım, her yere salayım akrabalarımı lakin denizin ortasında nereye koyayım insanları.”

“YARDIM EDECEK KİMSEMİZ YOK”

Oğlunun bulunması için yetkililere seslenen Özbey, “Bizim epeyce etrafımız yok, yardım edecek kimsemiz de yok. Şayet kim var ise büyük, başta, bize nasıl yardım edebiliyorlarsa etsinler lütfen.” sözlerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Erdem Çağlar, 4 Mayıs’ta iki arkadaşıyla Beylerbeyi kıyısına gitmiş, fotoğraf çektirirken istikrarını kaybederek denize düşmüştü. Sudan çıkamayan Çağlar, bir süre daha sonra gözden kaybolmuştu.

Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edilmiş, Çağlar’ı denizde arama çalışmaları başlatılmıştı.

Arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.