Gece yarısı dehşeti yaşadı: Olanları mahallelinin çığlıklarına uyanınca fark etti

KimDemis

Aktif Üye
Yangın, saat 23:40 sıralarında Kırklar Mahallesi Kılıç Sokak üzerinde bulunan tek katlı bir konutta meydana geldi.

Teze nazaran, Celal Kavakçı’nın (45) uyuduğu esnada kiracı olarak oturduğu meskenin bitişiğindeki konut, kimliği belgisiz şahıslar tarafınca ateşe verildi.

Mahallelinin sesini duyup uykusundan uyanan Kavakçı, kendisini meskenin dışına atarak canını güç kurtardı.

Kavakçı ve etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine adrese sıhhat, itfaiye ve polis sevk takımları sevk edildi.

İtfaiye takımının müdahalesi ile yangın yan daireye sıçramadan denetim altına alınırken, küle dönen öbür meskende o sırda yaşayan ailenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi.

Yaşadığı kaygı dolu anları anlatan Celal Kavakçı, “ İçeride yatıyordum. Birden baktım ki, millet bağırmaya başladı, daha sonrasında uyandım. O sırada çocuklar cama taş attılar. daha sonrasında kaçıp gittiler. Dışarı çıktığımda yandaki konutun yandığını gördüm ve polis çağırdım. Konut esasen yandı, sağ olsun polisler gelip ilgilendiler. O konut hala yanıyor, konutum de yandı, gitti” dedi.

İşte dehşete düşüren o imgeler…