Gözü dönen koca eşine dehşeti yaşattı: Bıçakla parmağını kesti dişlerini kırdı

KimDemis

Aktif Üye
Olay, sabah saatlerinde Gültepe Mahallesi Hür Sokak’ta bulunan apartmanda meydana geldi. Uyuşmazlıkları sebebiyle bir müddetdir farklı meskenlerde yaşayan Esra (33) ve L.Ü. (41) çifti konuşmak için bir ortaya geldi. L.Ü., konuşmak için eşi Esra Ü.’yü yaşadığı meskene çağırdı. bir süre konuşan çift içinde tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle L.Ü., argümana nazaran eşi Esra Ü.’ye saldırdı. Kapıları kilitleyen L.Ü., genç bayanı feci biçimde darp etti. Bıçakla Esra Ü.’nün parmağını kesmeye çalışan L.Ü., beraberinde dişlerini de kırdı.

Kanlar ortasında yerde kalan hanımın yardım çığlıklarını duyan komşuları, 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. İçeri giren polis grupları şüpheliyi gözaltına aldı. Genç bayan ise sıhhat gruplarının olay yerindeki müdahalesinin akabinde hastaneye kaldırıldı.

“Bir anda cinnet geçirdi”
Dehşet anlarını anlatan Esra Ü., “3 aydır başkayız. Sabah saat 07.00 üzere beni kendi konutuna çağırdı. Çok yeterliydi. Kendisi unsur bağımlısı aslına bakarsan. Bir anda cinnet geçirdi. Parmağım şu anda kopuk, burnum kırık, dişim kırık. Parmağımda da kırık varmış. Azap yaptı. Kapıları kilitledi, salmadı. Daha evvel beni hiç darp etmemişti. Bir kere geçen sene ortamızda bir olay olmuştu. Şikayetçi olmuştum. Ben en ağır cezayı almasını istiyorum.

Katiyen içeriden çıkmasını istemiyorum. Zira husus bağımlısı. Tehditler yağdırıyor. ’Seni vuracağım, anneni vuracağım, çocuklarını vuracağım, sizi yaşatmayacağım’ diyor. Husus bağımlısı olduğu için benim onu daima aldattığımı düşünüyordu. ömrümde biri var zannediyordu. Halüsinasyon görüyordu. Biz aslına bakarsanız 3 aydır başkayız, konutlarımız de ayrı” dedi.

“Bıçakla saldırmış, dişlerini kırmış, saçını yolmuş”

Esra Ü.’nün annesi Reyhan Kuru ise, “Kızım 3 aydır eşinden başkaydı. Bunlara farklı mesken kurdum. Eşi kendi meskeninde, kızım kendi konutundaydı. Bu adam kızımı ’Son bir sefer konuşalım’ diyerek meskene çağırıyor. Meskene kapatıyor. Bu çocuk unsur bağımlısı.

Bunu içmedilk evvel dört dörtlük bir tanesiydi. Bunu içtiğinde, bir de içmediğinde cinnet geçiriyor. Bıçakla saldırmış, dişlerini kırmış, saçını yolmuş. Mümkünse bu adam dışarıya salınmasın. 15 yıllık evliler. 15 yaşında, 11 yaşında oğulları var. Daha evvel kızımın saçının teline ziyan getirmiyordu” diye konuştu.

“Polisler gelmeseydi kızımı öldürüyormuş”

Sabah saatlerinde kızına ulaşamadığını söz eden Kuru, “Ben kızımı kendi meskeninde bulamayınca damadın konutuna çıktım. Karşı komşular söylemiş oldu. Kapıları kitliydi, komşular şikayet etmiş. Polisler gelmeseydi öldürüyormuş. Burnunda kırık var, parmağında kesik var. Çocuğum kan revan ortasında. Adalet bu adamı salmasın” halinde konuştu.