İki yıldır boş bıraktığı meskeninin son halini görür görmez şok oldu: hayatımda bu biçimde bir şey görmedim

KimDemis

Aktif Üye
Şaşkınlık oluşturan olay, Karasu ilçesi Kabakoz Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle üzerinde bulunan üç katlı meskende oturan Ramazan Aydın ve ailesi, iş niçiniyle iki yıl evvel kent dışına çıktı.

. İki yıldır boş duran meskenin banyo camından giren kargalar, meskenin banyosunda bulunan duşa kabini ağzına kadar çöp ve kollarla doldurdu. Meskenden gelen karga sesleri daha sonrasında Ramazan Aydın’ın annesi Tükeziban Aydın harekete geçti.

Kent haricindeki oğlunun konutun anahtarını kendisine göndermesi sonucunda konuta giren anne, banyodaki görüntü karşısında şok oldu.

Yaşadığı şaşkınlığı anlatan anne Aydın, “Oğlum iki yıl evvel iş için kent dışına çıktı ve konutu iki yıldır boş durumda. Banyonun havalandırma camından kargaların girip çıktığını gördüm. ”

Üst kattan da karga sesleri geliyordu. Anahtarı istedim, kargoyla gönderdi. Konuta girdiğimde, kargaların banyonun camındaki tülü yırtarak girmiş olduğunu ve duşa kabini ağzına kadar kısım modülleri ve çöple doldurduğunu gördüm. Artık kara kara düşünüyorum, bu kadar kısmı, çöpü nasıl boşaltacağım diye. ömrümde bu biçimde bir şey görmedim” sözlerine yer verdi.