Kartal’da 5 araç birbirine girdi: Kazayı izleyen İETT sürücüsüne de araba çarptı

KimDemis

Aktif Üye
Kaza, Kartal’da Kıyı Yolunda Pendik istikametimde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Argümana göre, 31 HS 699 plakalı Skoda markalı araç şoförü Orhan Sarnıç, seyir halindeyken bir anda yavaşlayınca geriden gelen 4 aracın çarpışmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. 5 aracın karıştığı kazada 2 kişi yavaşça yaralandı. Kazayı goren vatandaşlar polis, itfaiye ve ambulans takımlarına haber verdi. Kısa müddette olay yerine gelen sıhhat takımları yaralıları birinci müdahalenin akabinde hastaneye kaldırdı.

Kazayı görmek isteyen İETT otobüsü sürücüsü Ferhat Elmas bir anda yolun karşısına geçmeye çalıştı. O esnada karşı şeritte ilerleyen 34 CFT 377 plakalı Opel markalı araç şoförü Berfin Avcıoğlu yolun karşısına geçen İETT sürücüsü Ferhat Elmas’a çarptı. Çarpmanın tesiriyle Elmas, yola savrularak başından yaralandı. O esnada yoldan geçen sıhhat çalışanı Erkan Yılmaz, yaralı Ferhat Elmas’a birinci müdahaleyi yaparken şoför Berfin Avcıoğlu ise göz yaşlarına hakim olamadı.

“Hemşireyim, birinci müdahaleyi yaptım”
O anları anlatan sıhhat çalışanı Erkan Yılmaz, “Olay yerinden geçiyordum, kazayı gördüm. Hemşireyim, birinci müdahaleyi yaptım. Yaralanın durumu çok iyi” dedi.