Kendilerine Ömürlük Bir Yuva Bulan Tüylü Dostlarımızın İçinizi Isıtacak Öncesi / daha sonrası Fotoğrafları

KimDemis

Aktif Üye
Güzel bir duşun, biraz sevginin ve inançlı bir konutun kediler için manası büyük. Pak, daha yumuşak ve kilo almalarının yanı sıra, sahiplenilen kediler ayrıyeten epey da memnunlar. her neyse ki dünyada biroldukca insan ‘satın alma sahiplen’ görüşüne sahip ve bu canları kurtarıyorlar!

Tüm hayvanlar fazlaca pahalı ancak bu sefer içeriğimizde birbirinden sempatik kedileri ve değişimlerini ağırlıyoruz.
😺

Kaynak: https://www.boredpanda.com/before-aft…

1. “Smokey annesi tarafınca terk edilmişti ve epey hastaydı. Hasta bir kediyi tedavi etmeyi hiç düşünmemiştik lakin yaptığımız için hayli memnunum.”

2. “Benim çöplük kankalarım! Diğerinin çöpü katiyetle sizin hazineniz olabiliyor!”

3. “Sokakta bulduğumuz minik şapşalın inanılmaz bir modele dönüşeceğini kim bilebilirdi?”

4. “Sahiplenmenin önemi! Soldaki Pearl’ü birinci bulduğum gün. Başkası ise sonsuza dek kalacağı konutu bulduğu gün!”

5. “Minik bebeğimiz şu an epey keyifli.”

6. “Bilin bakalım kim onu iki hafta daha sonra veterinerden tertemiz biçimde aldı!”

7. “Hayvan barınağının beni aradığı gün Abby’nin durumu ve 6 yıl daha sonrası.”

8. “Tüylü ailemizin yeni üyesi… Benim şaşı gözlü hoş kızım Asira.”

9. “Sevimli prensesimiz Kimchi’nin öncesi ve daha sonrası.”

10. “Geçen yıl gereksinimi olan başıboş biroldukca yavruyu besledim. Bu özel kız, yazgının karşıma çıkardığı son kedilerden biri.”

11. “Sahiplenilmedilk öncesi ve daha sonrası. 4 yıl evvel konteynırda poşetin ortasında bulunmuştu.”

12. “Karşınızda Jack! Sokakta gözleri iltihaplıyken ve sadece 170 gram iken bulunmuştu. Artık bir gözü kör ancak sağlıklı ve neredeyse 2 kilo olan bir çocuk!”

13. “Arkadaşım sipariş teslim ederken hasta bir kedi bulmuş. İşte veterinerdeki birinci ve son denetiminden fotoğrafları.”

14. “Geçtiğimiz temmuz 8 tane terk edilmiş yavru buldum. Şuan hal bu türlü oluncaler!”

15. “Arabanın kaputunda miyavlarken bulmuştum ve onu oradan çıkarmam 1 saatimi aldı. İsmini da Nori koyduk.”

16. “Bu miniği bir buçuk yıl evvel sokakta bulmuştuk. Artık nasıl havalı görünüyor!”

17. “İlk fotoğraf onu çöpten kurtardığımız gün! İkincisi ise bir ay daha sonra ömrün tadını çıkarırken!”

18. “Benim engelli bebeğim barınağa terk edilmişti. Şimdilerde ise en büyük sorunu yüzümde mi yoksa ayağımda mı uyuyacağına karar vermek.”

19. “Annesi ömrünü kurtaralım diye onu verandamıza bırakmıştı. Huysuz bebek Tortie’den hoş Tortie’ye! “

20. “5 haftalık iken ömür savaşı veriyorlardı, artık büyüyüp 5 aylık oldular.”

21. “Sahiplenmeye karar verdiğim 5 haftalık kedim.”

22. “Mısır tarlasında onu kir pas ortasında ve açken bulduğum hali ve iki yıl daha sonra kusursuz bir hayat yaşarken!”

23. “Hubert’ın saçkıran, teneffüs yolu enfeksiyonu, pire ve enfeksiyon sorunları vardı. Artık ise havalı bir kediye dönüştü.”

24. “Disney’in sahiplenilmedilk öncesi ve daha sonrası.”

25. “Chandler’ın öncesi ve daha sonrası. Kışın sokakta yalnız başınayken bulunmuştu. Artık sağlıklı, sevilen ve güzel bir çocuk!”

26. “Locke’un öncesi ve daha sonrası! hayatı boyunca sokak kedisi olarak yaşadıktan daha sonra Gürcistan’da bir ötenazi barınağında kalıyordu.”

27. “Robster Lobster’ın birinci bulduğumuzda ve bir ay meskende besledikten daha sonra!”

28. “Trouble’ı birinci bulduğumuzda biraz fazla kilosu vardı, şimdilerde sağlıklı kilosuna ulaştı!”

29. “Keşke daha güzel “öncesi” fotoğrafları çekseydim. 1 aylık fark.”

30. “Sonunda bu miniği meskene getirebildik. Bayan Clementine ile tanışın.”