Linkedin Terfi Duyurusu Nasıl Yapılır ?

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Linkedin Terfi Duyurusu Nasıl Yapılır?

LinkedIn, iş dünyasında kendinizi tanıtmak, ağınızı genişletmek ve kariyerinizde ilerlemek için güçlü bir araçtır. Bir terfi aldığınızda, bu başarıyı profesyonel ağınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. İşte LinkedIn üzerinde bir terfi duyurusu nasıl yapılır, adım adım açıklayalım:

1. Profilinizi Güncelleyin: İlk adım, LinkedIn profilinizi güncellemektir. Yeni pozisyonunuzu, unvanınızı ve iş tanımınızı ekleyin. Ayrıca, terfi tarihini belirtmek de önemlidir. Profilinizdeki bilgilerin güncel ve doğru olduğundan emin olun.

2. Başlık Oluşturun: Terfi duyurusu için dikkat çekici bir başlık oluşturun. Örneğin, "Yeni Görevimde: XYZ Şirketi Yönetici Yardımcısı Oldum!" gibi bir başlık kullanabilirsiniz. Başlık, bağlantılarınızın dikkatini çekmeli ve terfinizin önemini vurgulamalıdır.

3. Özgeçmişinizi Gözden Geçirin: Profilinizin "Özgeçmiş" bölümünü güncelleyin ve yeni pozisyonunuzu ekleyin. Bu bölümde, terfi aldığınız şirket, pozisyonunuzun adı, görevleriniz ve terfi tarihini belirtmelisiniz. Ayrıca, önceki deneyimlerinizi güncel tutmayı unutmayın.

4. Terfi Duyurusunu Hazırlayın: LinkedIn'de bir terfi duyurusu yayınlamadan önce, içeriği hazırlamanız gerekir. Duyurunuzda, terfi aldığınızı, yeni pozisyonunuzu ve iş tanımınızı kısa ve net bir şekilde açıklayın. Ayrıca, bu terfinin sizin için ne anlama geldiğini ve yeni görevinizle ilgili hedeflerinizi paylaşabilirsiniz.

5. Duyurunuzu Paylaşın: Duyurunuzu LinkedIn profilinizde paylaşın. Bunun için, LinkedIn ana sayfanıza gidin ve "Bir Gönderi Paylaş" düğmesine tıklayın. Ardından, terfi duyurusunu yazın, gerektiğinde görseller ekleyin ve yayınlamak için "Paylaş" düğmesine tıklayın.

6. Etkileşime Girin: Terfi duyurusunuz yayınlandıktan sonra, bağlantılarınızdan gelen tepkilere yanıt verin. Tebrik mesajlarına teşekkür edin ve yeni görevinizle ilgili heyecanınızı paylaşın. Ayrıca, terfiyle ilgili soruları cevaplamak için hazır olun.

Bu adımları takip ederek, LinkedIn üzerinde bir terfi duyurusu yapabilir ve bu önemli başarıyı profesyonel ağınızla paylaşabilirsiniz. Unutmayın ki, terfi duyurusu sadece size değil, aynı zamanda şirketinize ve iş arkadaşlarınıza da olumlu bir mesaj gönderir.