Maischberger'de Dieter Nuhr “Koruma Para” ödemelerini anlatıyor

KimDemis

Aktif Üye
Dieter Nuhr, Sandra Maischberger ve onun talk show tarafında bir tür sürekli mizah temsili yapılmalıdır, çünkü düzenli olarak düzenli olarak önceki siyasi borsaya son, tolere edilebilir öğütmeyi vermeyi başarır. Ve hızlı kalp atışı ve panik ataklarla yatmanıza izin vermeyen biri, çünkü dünya durumu çok karanlık, daha ziyade küresel genel olayları trajik bir komedi olarak da düşünebileceğiniz hissiyle. Ve dün, öğleden sonra CDU SPD Koalisyon Anlaşması'nın tanıtımıyla sonuçlanan gergin bir günün ardından ARD'de birkaç güzel zehir oku çekti.

CDU'dan Jens Spahn ve Greens hizip lideri Katharina Dröge (Yeşiller), açıklanan iltica arayan 147 sayfalık Groko makalesinde ne ölçüde yeterli yağış buldular, aynı zamanda şimdi Duzen veya Siezen olup olmadıklarını da bağlamıştı.

Eşlik eden yorumcular, çoğunlukla iki basın temsilcisi ve radyo ve televizyondan önde gelen, koalisyon anlaşması hakkında kaliteli bir karar vermeye çalıştılar. İçinde iyi yaklaşımların bulunabileceği kabul edildi, ancak neşe içinde atlamalar için hiçbir durum: Emeklilik, sağlık ve bakım ile, sadece reform yerine kozmetik ve genç kuşağın endişeleri ve ihtiyaçları. Dahası, tur “Psikopat Trump” ve onun “tarife cehennemi” ile konuşmaya geldi, ancak gerçekten bilmiyordu ve nihayet büyük bakanlık oranlarında pratik yaptı: kırmızı-siyah kabinede kim olacak?

Orman Ölümü, Çernobil, Ozon Deliği: Nuhr için Sert Deneyimler

Ve sonra: görünüş nuhr. Maischberger uzmanlığını istiyor. Ruh halinin Almanya'daki durumdan daha kötü olup olmadığı, ondan bilmek istiyor ve “Orman ölümü, Çernobil, Ozonloch ve Bellan Deliği vardı” diye düşündüğünden beri dünyanın onun için gittiği cevabıyla yaşamak zorunda. Ve bugün Deutsche Bahn. “Genel olarak, bir dönüm noktasında olduğumuzu hissediyorum, ama nerede olması gerektiğini bilmiyorum.”

Hala “bu koalisyon anlaşması hakkında hiçbir yargısı yoktu”. Yasadışı göçü sona erdirmenin zor olduğuna inanıyor, çünkü inanılmaz sayıda hata yapıldı ve Avrupa çözümü düzgün çalışmıyor “.

Ama şimdi hiçbir şey olmazsa, dört yıl içinde bir AFD var “Yüzde kaçını bilmiyorum”. Kimse bunu istemezdi. Nuhr, “AFD'nin yükselişinin gerçek sorunlara dayandığını çok uzun süre görmezden geldik” diyor.

Okula kısa bir etekle? Korku ile artık mümkün değil

Her durumda, göçle ilgili endişelerin ciddiye alınmadığı açıktır. Nuhr, “Bir arkadaşım, okula giderken ona saldırmamaları için oğlunun sınıfından insanlara koruma parası öder. Başka bir arkadaşım – kızı artık kısa eteklerle okula gitmiyor çünkü 'orospu' olmaktan korkuyor.

Ateş duvarı yıllar önce, “sol siyasetini takip etmeyen herkese atıfta bulunmaya başladığında ve herkes Nazi ise, gerçek bir Nazi için bir isim yok”. Sonunda Maischberger, “trafik ışıklarını yıllarca tahılın üzerine koyduktan” sonra yeni koalisyonda en çok kimi dört gözle beklediğini bilmek istiyor. Aslında, kabare sanatçısı “şimdi biraz korkmuştu”, dünyaya seyahat ettiği “şimdi Baerbock ve onun feminizm kitapçığı” ın kayıp olacağını itiraf etti. “Ama şimdi yeterince aday olduğunu düşünüyorum.”