Tuzla’da fabrikanın etrafı savaş alanı üzere

KimDemis

Aktif Üye
İstanbul Tuzla’da bir boya fabrikasında çıkan yangın itfaiye gruplarının müdahalesiyle denetim altına alındı.

Alevlerin yükseldiği ve ağır siyah dumanın oluştuğu yangın, etraftaki birtakım iş yerlerine ve ağaçlık alana da sirayet etti.

Patlamalar niçiniyle etraftaki iş yerlerinde hasar oluştu. 3 kişinin öldüğü patlamanın meydana geldiği fabrika etrafı savaş alanına döndü.

Etrafta pek fazlaca işyeri ve araçta hasar meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle metal modüllerin metrelerce uzağa fırladığı görüldü.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça patlamada üç kişinin öldüğünü deklare etti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, ”Tuzla Orhanlı Sanayi Bölgesinde meydana gelen patlamayla ilgili Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış, olay yerine Cumhuriyet Savcımız intikal etmiş olup, vefat eden 3 kişinin meyyit muayene süreçleri yapılacaktır” dedi.

Yangın itfaiye takımlarının müdahalesiyle denetim altına alındı.

Başsavcılık soruşturma başlattı
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘Tuzla Orhanlı Sanayi Bölgesinde meydana gelen patlamayla ilgili Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış, olay yerine Cumhuriyet Savcımız intikal etmiş olup, vefat eden 3 kişinin meyyit muayene süreçleri yapılacaktır’ dedi.

İtfaiye takımlarının müdahalesiyle denetim altına alınan yangında, yaralıların olduğu, müdahale sırasında yaralanan bir itfaiye erinin de hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.