Yasal Doktorlar Tıbbi Uygulamalarda BT Güvenlik Bilgi Kampanyasına Başlıyor

Maglup

Co-Admin

1. Yasal Doktorlar Tıbbi Uygulamalarda BT Güvenlik Bilgi Kampanyasına Başlıyor

Ulusal Yasal Sağlık Sigortası Hekimleri Birliği (KBV), tıbbi uygulamalarda daha fazla BT güvenliğini garanti etmek istiyor ve bu nedenle Temmuz başında bilgi saldırısına gidiyor. Bilgisayar suçundan korunmak için düzenli ve eğitim teklifleri yardımcı olmalıdır. KBV'ye göre, konuların üst sayfası, yönetiminden ve -Miking'den “güvenli şifreler, virüs koruması, yazılım güncellemeleri ve pratik BT'nin temel koruması veya bir güvenlik kazası ile ne yapılacağı için bir bulut kullanımı” kadar değişmektedir. Özellikle sağlık verilerinin güvenli değişimine yönelik elektronik altyapı (TI) ile bağlantı amacıyla, uygulamalar BT güvenliğine duyarlı olmalıdır.

Bilgisayar güvenliği için daha fazla eğitim kursu

Arka planda yönlendirici olan broşürlerin kapağı ve metin & quot; Güvenlik & quot;

BT güvenliği, Yasal Sağlık Sigortası Doktorları Ulusal Birliği'nde çok önemlidir.

(Resim: KBV)

Daha fazla güvenlik için KBV, yakın zamanda BT güvenlik yönergelerini güncelledi, bu da o zamandan beri tıbbi uygulamalarda güvenlik farkındalığının güçlendirilmesini sağladı. Steiner, “Yasal olarak bir kılavuzda BT güvenliğinin garantisi için gereksinimleri belirlemek ve düzenli olarak uyarlamak zorundayız.” Dedi.

KBV Dr. Sobyle Steiner'ın yönetim kurulu üyesi, “BT güvenliği tehdidi tüm dünyada büyüyor. Tıbbi ve psikoterapötik uygulamalar da etkileniyor ve BT'den yetkisiz erişimden korumalıdır.” Dedi. “BT Güvenliği” kitapçığı (PDF) kompakt bir başlangıç sunmalıdır, ancak çalışanlar ve harici hizmet sağlayıcıları için bir gizlilik beyanı örneği gibi daha fazla bilgi ve örnek belgeler vardır.

Care Güvenliği BT ve Sezgisel Ürünler olarak adlandırıyor

Alman Hemşirelik Konseyi (DPR) ayrıca hemşirelik yardımındaki BT güvenliği için “açık yasal gereksinimler” istiyor. Siber saldırılardaki artış ve artan dijitalleşme nedeniyle, bakım yapılarını saldırılardan daha iyi korumak için acil eylemlere ihtiyaç duyuyor. Tez, “Yardım yapıları da dahil olmak üzere sağlık sistemi dışında, örneğin fidye yazılımı, DDOS saldırıları (dağıtılmış hizmetin reddedilmesi) veya sosyal mühendislik yoluyla eleştiri kategorileri dışında gittikçe daha fazla hedeflenen” diyor tez.

“Elektronik altyapı yardım yapılarının planlı bağlantısı ve dolayısıyla daha yüksek bir penetrasyon ile, sektörün daha önemli özel güvenlik standartlarıdır. […] “Hemşirelik Bakımı” nı tanımlamak. Buna ek olarak, DPR'ye göre, BT üreticilerinin sertifikalı güvenlik standardı olmak zorunda olması gerekir. AB NIS2 Direktifinin ve siber esneklik yasasının uygulanması yenilenecek ve temizlenecektir.

Şansa bırakma

DPR Uzmanlık Komisyonu başkanı “Hemşirelikte Sayısallaştırma” başkanı Thomas Meißner, “Yardımın bağlama ve spesifik BT güvenlik standartlarına ihtiyacı var. Sektör artık bilgisayar saldırılarına karşı yardım yapılarının korunması durumunda bırakılmamalıdır.” Dedi. DPR açısından, ifadeler ACT (GDNG) kullanılarak sağlık tarihlerinde DPR perspektifine ve dijital ve hemşirelik bakımının modernizasyonu (DVPMG) yasasına sabitlenmelidir.

Dahası, tedavinin kendisi en son teknoloji olarak kabul edilen şeyi tanımlamak istiyor. “Hemşirelik yapıları pratik ve güvenli ürünlere ihtiyaç duyar […]. Bu aynı zamanda piyasanın uyarlanmasına da katkıda bulunur, çünkü daha düşük veya belirsiz ürünler uzun vadede hariç tutulur “. En azından tıbbi uygulamalarda ve hastanelerde, uygulamaların dostluk dostluğunun eksikliği konusunda düzenli eleştiriler vardır. Yakında elektronik altyapısına da bağlı olmalıdır, ancak şimdiye kadar gereksinimlerin Temmuz başından beri karşılandığı görülmemektedir.

(Mack)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!