3 Yıldır Bekar Olduğu İçin Cinsel İlgi Oyuncağı Kullanmaya Karar Veren hanımın Sonu Acilde Biten Kıssası

amerikali

Yeni Üye
3 yıldır bekar olduğu için sonunda canına tak edip cinsel münasebet oyuncağı alan bayanın hayalleri hastanede bitmiş. Ayrıntılar için buyurun içeriğimize…

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/tv/18110412/…

Sizleri Amerika’nın Alabama eyaletinde yaşayan 28 yaşındaki bahtsız Brittany ile tanıştıralım.

Brittany bekar geçen 3 yılının akabinde canına tak etmesi ile bir arada internetten seks oyuncağı istemiş ve daha sonrası tam bir bahtsız serüven.

Siparişi geldiği vakit çabucak deneyen Brittany, 20 cm’lik vibratör vajinasına sıkışınca zevk yerine acı almaya başlamış doğal…

“Siparişim gelince o kadar heyecanlandım ki çabucak denemek istedim. 15 dakika daha sonra sırtımda bir kasılma ve inanılmaz bir acı hissettim. Tam o an bir şeylerin karşıt gittiğini anlamıştım.”

Vajinasında vibratör ile hastaneye koşan Brittany şunları lisana getiriyor;

‘Bekarım diye kendimi keyifli etmek istemiştim lakin yüzümde kocaman bir utanç sözü ile acil servise gittim.’

Brittany hastaneye gittikten daha sonra tabipler evvel operasyonsuz almayı denemişler fakat başarısız olunca küçük bir ameliyat ile vajinasındaki seks oyuncağını çıkartmışlar.

Siz bu bahtsız öykü ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…