Ahmet Selçuk İlkan: Ben ayrılıkların şairiyim

amerikali

Yeni Üye
12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan, güzel muhabbeti ve şiir dinletisi ile kitapseverlere keyifli anlar yaşattı

Biroldukca muharrir, yayınevi, imza günü ve öteki etkinliklerle devam eden 12. Kocaeli Kitap Fuarı’nda ünlü şair ve müzik kelamı müellifi Ahmet Selçuk İlkan “Nasıl Şair Oldum” söyleşisi ve şiir dinletisinde sevenleri ile bir ortaya geldi. Ahmet Selçuk İlkan, mükemmel şiir dinletisi ile kitap fuarına gelen vatandaşların keyifli dakikalar yaşattı. Dinletisinde sevilen şiirlerin içinde konuşan İlkan, “Evet bir yanı gerçek ben ayrılıkların şairiyim, sizler benim için mutlulukların şiirisiniz” dedi. Şiir dinletisine iştirakçiler ağır ilgi gösterdi.

“GÖNÜLLERE DE İMZA ATMAK İSTEDİM”

Şiir dinletisinde sevilen şiir ve müzik kelamlarını seslendiren Şair Ahmet Selçuk İlkan, “İnsan neye aşıksa onun peşinden koşar. Buraya koşarak geldim lakin yalnızca kitaplara imza atmak için değil. Burada bununla birlikte şiir dinletisi ile gönüllere de imza atmak istedim” tabirlerini kullandı.

“SEYİRCİ İLE BİRLİKTE ŞİİR YAZDI”

“Hani Bizim Sevdamız” isimli şarkıyı seslendiren İlkan, bu yapıtı Kocaeli halkına, Kocaeli Kitap Fuarını düzenleyen ve nazaranv alan herkese ikram etti. Artık Sevmeyeceğim isimli yapıtla kitapseverlere veda eden Ahmet Selçuk İlkan, “İsterim ki tüm kitap fuarı üzere can cana, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşsin, belediyemize sanata dayanak verdiği için teşekkür ediyorum’’ dedi. Ayrıyeten İlkan, 0’dan 9’a saydırarak her sayının başında şiir yazdı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı