Bağlantılarını Artık Sonlandırmaları Gerektiğini Olabilecek En Makus Biçimde Anlayan 19 Bahtsız Bedevi

amerikali

Yeni Üye
Reddit’te bi kullanıcı ‘İlişkinizi artık bitirmeniz gerektiğini nasıl anladınız?’ diye sordu. Ortaya birbirinden enteresan ve üzücü karşılıklar çıktı. Bazılarında gözümüz açıldı, bazılarına ise hüzünlendik…. Siz neler neler hayatışsınız ya bu biçimde????? Ayrıntılar içeriğimizde…????

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co…

1. “Arabamı çalıp ülke dışına çıkmış ve vatandaşlık alabilmek için, oynadığı bir bilgisayar oyunundan tanıştığı bir adamla evlenmişti.”

2. “Eski erkek arkadaşımı eski kız arkadaşı hiç bir şey söylemeden terk etmiş. İşe gidiyorum diye konuttan çıkıp numarasını değiştirmiş ve konutuna geri dönmüş.”

“Kendisi yaşadıkları sebebiyle kimi vakit ağlayarak uyanıyordu. Ben de onu teselli ettmeye çalışıyordum. Bir gün erkek arkadaşımın, eski kız arkadaşın annesine attığı iletisi gördüm. Bildiride oraya gelip ikisini de öldüreceğini söylemişti. hanımın niye hiç bir şey söylemeden onu terk ettiğini anladım.”

3. “Ruhsal uyanma yaşandığı argüman edilen bir kampa gitmiş ve konuta döndüğünde beni bir ‘şeytan’ olamakla suçlamıştı.

4. “Bana tekraren defa beni öldürdüğünü gördüğü hayalleri en ince detayına kadar anlattı. O andan ondan çabucak ayrılmam gerektiğini anlamıştım.”

5. “Çocukluk arkadaşım vefat etmişti ve eşimle cenazenin olduğu gün öteki bir şeyden dolayı tartışmaya başlamıştık.”

“Ona ‘Şimdi bunu tartışmasak’ dediğimde bana ‘Ayyy yazık sana, daha bu başlangıç’ demişti.”

6. “Eski sevgilim o kadar yeterli palavra söylüyordu ki bana kendi söylemiş olduklerimi bile sorgulatıyor ve kuşkuya düşürüyordu.”

7. “Rüyamda ömrümdeki her insanın bana onun üzere davrandığını görmüş ve ağlayarak uyanmıştım. Tanıdığım en manipülatif insandı. Ondan niye ayrılmam gerektiğini o anda anlamıştım.”

8. “Eski erkek arkadaşım, annesi sabah 10’da kendisini arayıp uyandırdı diye kapıyı yumruklayıp telefonunu camda aşağı fırlatmıştı…”

9. “Kız arkadaşım küvetimizin içine s*çıyordu. Haydi diyelim ki yaptın, temizle bari ya… İğrençti!”

10. “Erkek arkadaşımın her gün uzaylı içerikli yetişkin sinemaları izlediğini öğrenmiştim.”

11. “Eşime sabahın dördünde kime ileti atıyorsun diye sorduğumda bana hiç utanmadan ‘erkek arkadaşıma’ demişti.”

12. “Bana hayli eşli olmak istediğini söylüyor ve diğerleriyle görüşüyordu fakat benim bir erkeğe sarılmam bile sorun oluyordu.”

13. “Ne vakit hengame etsek ettiğimiz hengameleri toplumsal medya hesabından ayrıntılıca anlatıyor ve beni etiketliyordu. Ayrılık hayatımda verdiğim en gerçek karardı.”

14. “Beni arkadaşlarıyla hiç bir biçimde tanıştırmıyor ve benimle olduğunu kimsenin bilmesini istemiyordu.”

“Ona bunun sebebini sorduğumda da görünüşümü değiştirmem gerektiğini, tuhaf olduğumu söylemişti. Bana bunu söylemiş olduği anda ondan ayrılmıştım.”

15. “Bana kanser olduğunu söylemişti. Değilmiş.”