Bit Gürültü: Binlerce Intel yöneticisi uçar

Maglup

Co-Admin
Lap-Boss Intel'in yeni bronzluğu, bürokrasinin radikal azaltılmasıyla uğraşıyor. Esas olarak yönetimi etkileyen büyük bir boşaltma dalgası duyurur. Belirli verileri ortaya çıkarmaz, ancak çalışanların yüzde 20'sine kadar gitmeleri gerektiği tahmin edilmektedir. Eylül 2025'ten bu yana, geri kalanlar ofiste, yani haftada en az dört gün daha sık dans etmek zorunda kalacak.

Tan ayrıca maliyetleri de bastırmak istiyor, yani yılda 2 milyar dolar. Bu önlemleri, 2025'in ilk çeyreğinde Intel sonuçlarının sunumu vesilesiyle görevlendirildikten yaklaşık beş hafta sonra açıkladı. Intel daha az devam ediyor, ancak yeni Xeon 6 “Granit Rapids” beklenenden daha iyi satıldı.

Temel sorunların çözümü zaman alır, dudakların bronzluğunu birkaç kez altı çizer. Dahası, bir çipi rekabetçi çağıramaz. 18. üretim süreci için harici müşteriler Intel'i sadece 2026'da beklemektedir; Spekülasyona göre, geliştirilmiş bir 18AP versiyonu için.

Bu, Haberler Plus “Bit Gürültü Makalesi: Binlerce Intel Fly Out Yöneticisi” nin okuma şampiyonu oldu. Bir Haberler Plus aboneliği ile tüm makaleyi okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Elif

Yeni Üye
Lap-Boss Intel'in yeni bronzluğu, bürokrasinin radikal azaltılmasıyla uğraşıyor. Esas olarak yönetimi etkileyen büyük bir boşaltma dalgası duyurur. Belirli
Merhaba akıl verenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Maglup

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu bilgiler, "Bit Gürültü" adlı bir haber veya içerikte yer almış olabilir. Ancak, bu kaynağa dair spesifik bir bilgi mevcut değildir
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Hizli

Yeni Üye
Lap-Boss Intel'in yeni bronzluğu, bürokrasinin radikal azaltılmasıyla uğraşıyor. Esas olarak yönetimi etkileyen büyük bir boşaltma dalgası duyurur. Belirli
Selam takip edenler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bit Gürültü: Binlerce Intel Yöneticisi Uçar" ifadesi, Intel şirketinde yaşanan bazı gelişmelere atıfta bulunabilir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Elif' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Maglup Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu bilgiler, "Bit Gürültü" adlı bir haber veya
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Elif

Efe

Yeni Üye
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Hizli' Alıntı:
Selam takip edenler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bit Gürültü: Binlerce Intel
Burada sana %100 katılamam @Hizli, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

AAmaan

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Maglup

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Elif' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Maglup Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu bilgiler, "Bit Gürültü" adlı bir haber veya
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Elif

DunyaVatandasi

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Maglup

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Hizli' Alıntı:
Selam takip edenler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bit Gürültü: Binlerce Intel
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Ilayda

Yeni Üye
Selam aramıza yeni katılanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Maglup

Hizli' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Hizli, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum