Buket Aydın 60 yaşındaki adamların saldırısına uğradığını deklare etti

mudhaber

Aktif Üye
Milyonlarca lira alarak transfer olduğu Kanal D’den güvenlik eşliğinde kovulduğu sav edilen spiker başarılı sunucu Buket Aydın, konuk olduğu “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” programında dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Çok pişman olduğunu söyleyen Buket Aydın, o periyot yaşadıklarını anlattı.

“Çok mutsuzdum”

Kanal D’de çalıştığı periyot hayli mutsuz olduğunu söyleyen Buket Aydın, “Kanal D’de epeyce mutsuzdum. ömrümün en mutsuz periyotlarından biriydi. O devir memleket işi gücü bırakmış bana saldırıyordu. Yaşananlar da yüzüme yansımış, berbatlığa bak. Beşerler o işi hayatımın fırsatı olarak gördü lakin içeriden beni fazlaca mutsuz ettiler.

“Kadın yönetici yoktu”

O benim ömrümün hastasıydı. Bilseydim orada çalışmazdım. Güya Türkiye siyasetinin sorumlusu benmişim üzere gösterildim. En ufak bir zahmet yaşayan benim üzerime yıktı. 35 yaşında epeyce değerli bir kurumun başına geçtim ve daha evvel bir bayan yönetici yoktu.

“60 yaşında adamlar benimle uğraştı”

Erkek hükümran toplumumuz bundan önemli manada rahatsızlık duydu. Medyada yemiş, içmiş, semirmiş 60 yaşındaki erkekler bana saldırmaya başladı. Birlik olarak epeyce yakışıksız bir biçimde saldırdılar. Benim için epey makus bir müddetçti. Orada yaşadıklarıma ve bana ödetilen bedeller baktığımda orada olmamalıymışım” dedi.