CHP’li Özcan’dan cürüm duyurusu reaksiyonu: FETÖ’cülerden sıradan bir şey öğrenmişler

mudhaber

Aktif Üye
Bolu Belediye Lideri Tanju Özcan, kendisi hakkında kabahat duyurusunda bulunan AKP Vilayet Lideri Suat Güner ve öteki partililere sert reaksiyon gösterdi. CHP’li Özcan, “Bazı haramzadeler ellerine klasörler alıyorlar. Yol yürüdükleri FETÖ’cülerden sıradan bir şey öğrenmişler. Küçük akıllarınca beni vazifeden aldırmaya çalışıyorlar” dedi.

AKP Bolu Vilayet Lideri Suat Güner ve birlikteindeki idare takımı ile birlikte geçen hafta cumhuriyet savcılığına giderek CHP’li Belediye Lideri Tanju Özcan hakkında çeşitli hatalardan kabahat duyurusunda bulundu.

AKP’liler yüzlerce evrakın bulunduğu evrakları savcılığa teslim etti. Hakkında yapılan şikayetler hakkında açıklama yapan Tanju Özcan, AKP’lilere reaksiyon gösterdi.

“Bazı haramzadeler ellerine klasörler alıyorlar, FETÖ’cü taktikler. birlikte yol yürüdükleri FETÖ’cülerden sıradan bir şey öğrenmişler. Nedir kederleri, ben biliyorum. Savcılık üzerinden müfettiş çağırmak. Çağırın kardeşim. Bizim abdestimizden kuşkumuz yok. Fakat bu çeşit algı yaratmaya dönük işler fakat size yakışır.”

BELEDİYEYE KAKALADIĞI HURDALAR

AKP Vilayet Lideri Suat Güner’in kendisindilk evvelki periyotta belediye ile kirli işleri olduğunu ileri süren Tanju Özcan, şu biçimde devam etti:

– İşte AK Parti Bolu Vilayet Lideri. Bunu görür görmez ne aklıma geliyor? Son gün belediyeye kakaladığı hurdalar geliyor. Aklıma ne geliyor, 153 bin dolar fiyatında, 9 ayda LED ekrana belediyenin ödediği paralar geliyor. Artık bu arkadaş almış pak eller operasyonu yapacak ya, düğmeye basıyormuş. Pak eller operasyonu yapacak adamın parmakları pak olacak. Niyetleri belirli. Subliminal bildiriler veriyor.

GAYELERİ BENİ MİSYONDAN ALDIRMAK

– Küçük akıllarınca beni bakılırsavden aldırmaya çalışıyorlar. Yapabilirler mi, yapamazlar. Kayyum atanabilmesi için terör örgütleriyle bir bağın olacak. Benim hiç bir terör örgütüyle bağım olmadığını en yeterli devlet biliyor aslına bakarsan. İkincisi bakılırsavden uzaklaştırma, bunun için de yolsuzluk yapman gerekiyor. O da bizim kitabımızda yazmıyor. Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemen lazım o da bizim kitabımızda yazmıyor. Biz Allah’ın kitabına inanıyoruz. Orada da bu cins şeyler yasaklanmış. Ancak kendi yaptıklarını öbürleri da yaptı diye sanıyor bunlar. Akıllarınca algı oluşturuyorlar.