Evlendikten daha sonra Bayanların En Saklı Sırlarını Öğrenip Hayatlarının Aydınlanmasını Yaşayan 19 Kişi

amerikali

Yeni Üye
Twitter’da birtakım erkek kullanıcılar, evlendikten daha sonra eşleriyle ve olağan bayanlarla ilgili daha evvel hiç bilmedikleri en farklı gerçekleri paylaşmışlar. Okurken hem yüzünüzü güldürüp hem sizi bayanlarla ilgili aydınlatacak bu gerçeklere bir göz atın! ????

1. “Eşime bakılırsa ben hiç bir şeyi yapamıyorum, hatta salonu perdelerini bile yanlışsız açamıyorum. Ne yaparsam benim arkamdan düzeltiyor…”

2. “Kadınlarla birlikte yaşarsanız tuvalet kağıdı masraflarınız 30 kat artıyor.”

3. “İçinde bin tane minik plastik tokanın olduğu kapalı kutuları var. Bi’ de bu plastik tokalar hiç beklemediğiniz yerlerde karşınıza çıkıyor.”

4. “Her hanımın kendine özel bir tane ‘mükemmel’ sütyeni olduğunu ve ne değerine olursa olsun o sütyeni korumak gerektiğini öğrendim.”

‘Sakın benim üzere o sütyeni başınıza nazaran makineye atma kusurunu yapmayın…’ ????

5. “Yıkanan çamaşırları ‘yanlış’ astığımı öğrendim. çabucak hemen kavrayamadım nasıl olduğunu ancak yanlış asıyormuşum eşime nazaran…”

6. “Saç düzleştiricisini açık bıraktığını hatırlayamıyor lakin sorsanız 4 sene evvel yaptığım bir yanılgıyı en ince ayrıntısına kadar hatırlar…” ????

7. “Kadınların üç farklı duş alma teknikleri olduğunu öğrendim: Yalnızca bedeni yıkayıp süratli duş almak, hem bedeni hem saçı yıkamak, bedeni ve saçı yıkayıp üzerine tıraş olup yarım saat yüz ve saç bakımı yapmak…”

????????????

8. “Ayakkabılarının rengi ile çantalarının rengi kesinlikle uymalıymış. Ha bir de küpelerinin renginin tonu kıyafetlerindeki bir renk eşleşmeliymiş. Tesadüfen olmuyormuş bunlar…”

9. “Gün ortasında durduk yere size tatlı tatlı ileti atabileceklerini öğrendim.”

10. “Aldığınız tatlıları tek oturuşta bitirmeniz gerektiğini öğrendim. Ben de dolaba atıp ortada sırada atıştırıyordum.”

11. “Kullandığı makyaj ve cilt bakımı eserleri yüzünden lavabomuz tıkandı. Kendisine sorsanız asssla kabul etmez lakin.”

12. “Bir insan nasıl bu kadar saç döküp bir daha de kel kalmaz diye merak ediyorsunuz. Aklınıza gelebilecek her yerden upuzun saç telleri çıkıyor.” ????

13. “Duş aldıktan daha sonra kuruyana kadar banyodan çıkmadıklarını öğrendim.”

14. “Ne vakit bir kavanoz boşalsa eşimdilk evvel yetişip çöpe atmaya çalışıyorum. Yoksa çabucak yıkanıp sonsuzluğa kadar uzanan boş kavanoz dolabına gidiyor hepsi.”

15. “Ben kendi eşyalarımı nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum fakat eşim ikimizin eşyalarının pozisyonunu da tam olarak biliyor.”

16. “Eğer birlikte bir yere gideceksek en lakin en az 1 saat evvel haberi olması gerekiyormuş.”

17. “Benim pantolonun sağ cebi eşimin, sol cebi de kızımın oldu. Kendi cüzdanımı anca art cebe koyabiliyorum.”

18. “Ayakkabıların yalnızca ayakkabı dolabında durmadığını öğrendim. Bilhassa meskene girdiğinizde bir topuklu ayakkabıya takılıp düşme ihtimaliniz yüksek.”

19. “Çok berbat bir gün geçirdikten daha sonra bile konuta gelince sizi karşılayan, ilgiyle dinleyen, her şartta destekleyen bir insanın olabileceğini öğrendim.”
❤

Siz ne düşünüyorsunuz bu mevzuda? Yorumlarda paylaşın!