Evli Beşerlerle birlikte Olup İhanetin Kitabını Yazarken Yaşadıkları Gerçek Olayları Paylaşan 18 Kişi

amerikali

Yeni Üye
Evli yahut sevgilisi olan beşerlerle birlikte olan kimi Reddit kullanıcıları, yaşadıkları tecrübelerini tüm açıklığıyla paylaşmışlar. Okurken ‘Allah düşmanıma vermesin’ dedirten bu ihanet kıssalarını merak ettiyseniz buyurun… ????

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/victoriavoul…

1. “Ben 21 yaşındaydım, işverenim ise 36. Evli olduğunu biliyordum ancak gençlik ateşi mi diyeyim artık, hislerime karşı koyamadım ve onu elde etmeye çalıştım. Bağımız ortaya çıkınca herkes benden nefret etti olağan.”

‘Adamın ailesi tanındık olduğundan söylentiler hayli süratli yayıldı ve en sonunda eşinden ayrılıp benimle birlikte olmaya karar verdi. Bu sefer ben hayatımı onunla geçirmekten korktum ve ayrıldık. daha sonra eşine geri dönse de senelerca onu aldatmaya devam ettiğini duydum. Ortadan uzun vakit geçtikten daha sonra eşiyle karşılaştım. Yaptığım her şey için özür diledim ve sarıldık…’

2. “İnternetten tanışmıştık, bana sevgilisiyle 4 ay evvel ayrıldığını söylemiş oldu ve buluşmak istedi. Birinci görüştüğümüz andan itibaren çok yeterli anlaştık, ailemle bile tanıştırdım kendisini. Derken bir gün ‘eski sevgilim’ dediği bayandan bana ileti geldi…”

‘Aslında evlenmek üzere olduklarını ve hatta gebe olduğunu, benim yuvalarını yıktığımı söylemiş oldu. Görüştüğüm adam mazeretler uydurdu, evlenmek istemediğini anlattı. Ben de ona ailesine geri dönmesini ve beni tekrar asla aramamasını söylemiş oldum. Hem hayal kırıklığına uğradım, birebir vakitte fazlaca sinirliyim ona karşı.’

3. “Eski eşimle ayrılmadan hemilk evvel bana daima başımda olaylar kurduğumu, her şeyi abarttığımı söylüyordu. Çok kilo aldığımı, artık cazip olmadığımı söyleyerek ayrıldı benden.”

‘Aradan vakit geçti, öbür bir bayanla beraberyken tekrar bana döndü. Bunu söylemiş olduğim için utanıyorum fakat kendimi güzel hissetmiştim…’

4. “Bana daima ruhsal şiddet uygulayan bir erkek arkadaşım vardı. Ne yaparsam yapayım ondan vazgeçemiyordum. Daima ağlıyor, ağrı kesici alıp yatıyordum. daha sonra beni 17 yaşında genç bir kızla aldattığını öğrendim!”

‘Cesaretimi toplayıp ondan ayrıldım, olaydan bir yıl daha sonra karşılaşınca tekrar tıpkı yanlışa düşüp onunla birlikte oldum. Başka kızla sevgili olduğunu bile bile… Kendi başımda ‘Beni de onunla aldatmıştı’ diyerek olayı olağanlaştırmaya çalıştım. Sonunda ondan kopabildiğimde düzgün birisiyle tanıştım, senelerca benim problemlerimle uğraştı. 10 yıldır görüşüyoruz ve yakında evleneceğiz…’

5. “Benim öyküm fazlaca berbat, mazeret bile üretemiyorum. Eşimle beraberyken görüştüğümüz evli bir çift daha vardı. Biz ayrıldıktan daha sonra görmedim kendilerini.”

‘Birkaç yıl daha sonra tesadüfen arkadaş olduğumuz adamla karşılaştım bir yerde. Tüm gece konuştuk, daha sonra beni öpmeye çalıştı lakin reddettim. Keşke kıssa bu biçimde bitseydi… Maalesef telefon numaralarımızı verdik ve konuşmaya devam ettik. Evvel birlikte yürüyüşe çıktık, daha sonra romantik kaçamaklar yapmaya başladık. Benim için büsbütün duygusal bir ilgiydi fakat yaklaşık 6 ay daha sonra gerçekler başıma dank edince ayrılmaya karar verdik.’

6. “İki sene boyunca alakası olan bir adamla görüştüm. Kendisine aşık bile değildim, saklı gizli işler yürütmek fazlaca eğlenceli geliyordu. Sevgilisine evlenme teklifi ettiğini öğrendiğimde ayrıldık.”

7. “Arkadaşımın sevgilisi iş için kent dışına çıktığında içmeye gitmiştik. Olaylar fazlaca süratli gelişti, o gece birlikte olduk. Erkek arkadaşı dönene kadar daima birlikte vakit geçirdik.”

‘Bana aşık olduğunu söylemiş oldu, sevgilisiyle konuştu ve birkaç ay ortasında yanıma geldi. Ben de bu sırada arkadaşıma ihanet ettiğim için utanıyordum ve hatta kent bile değiştirdim. 4 sene o bayanla birlikte oldum, arkadaşça ayrılmaya karar verdik. Bana daha sonradan arkadaşımın kendisine daima makûs davrandığını itiraf etti. Yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim açıkçası. ‘

8. “İş yerinde daima birlikte çalıştığım ve hoşlandığım birisi vardı. Sevgilisi olduğunu bile bilmiyordum en başta. Toplam 10 yıl boyunca görüştük, o sırada kendisi iki kere evlenip boşandı. Her seferinde bana dönüyordu, ben de kollarımı açıyordum. Hatalı hissetmem gerekiyor tahminen lakin dürüst olmak gerekirse pişman değilim.”

9. “yaşamımın en makus periyodunu yaşarken birisiyle tanışıp resmen yaşama bir daha tutundum. daha sonra evli olduğunu öğrendim, terapiye gittim, ayrıldım kendisinden. Lakin o bir türlü vazgeçmedi.”

‘En son tüm iletilerimizi eşine göndermekle tehdit ettim kendisini. Bu olaydan beri birebir şey başıma gelir diye yine bağlantı yaşamaya korkuyorum.’

10. “Nişanlı birisiyle görüşüyordum, ikimiz de bağlarımızda epey mutsuzduk ve birbirimize yardımcı oluyorduk. İş yerindekiler olayı anlayınca işten ayrıldı. Hayatlarımız mahvolana kadar her şey eğlenceli geliyordu…”

‘daha sonradan arkadaş olmaya bile çalıştık lakin geçmişin üzerini kapatamadık.’

11. “Ben iş işten geçene kadar ihanetin ortasında olduğumu fark etmemiştim. Erkek arkadaşım eşinden ayrıldığını, boşanma davalarının bitmek üzere olduğunu söylüyordu.”

‘Ayrı meskenlerde yaşıyoruz falan diyordu daima. Ben onun boşandığını sanıyordum, bir sene daha sonra gelip çocukların velayeti yüzünden boşanmak istemediklerini söylemiş oldu birden. Benim ‘Sorun değil ya’ deyip sırtını sıvazlayacağımı sanıyordu herbiçimde.’

12. “seneler evvel lisedeyken sevgilisi olduğunu bile bile hoşlandığım birisi vardı. Öz inancım fazlaca düşük olduğu için bana iltifat ettiğinde karşı koyamadım. Beni konutundan kovar üzere attığı vakit gerçekler yüzüme çarptı.”

‘Kendi kıymetinizi bilin arkadaşlar, artık düşündüğümde bile yaptıklarımdan utanıyorum.’

13. “Gençliğimde daima benden yaşlarca büyük adamlarla bir arada oluyordum. Münasebetleri var mı, yok mu hiç umurumda bile olmuyordu. daha sonra birisine aşık oldum lakin evli olduğunu öğrendim…”

‘Yaş farkımızdan emin olamadığı için eşini bırakamadığını söylemişti. Sahiden sebep bu muydu bilmiyorum ancak uygun ki bir yanılgı yapmamış.’

14. “Eskiden olsa ‘İnsan nasıl evli biriyle birlikte olabilir ya?’ derdim fakat kendi başıma geldi. Şahane bir bayanla tanıştım. Kendisine aşık olsam bile asla muhakkak etmedim.”

‘birlikte vakit geçirmeye başladık, bir akşam alkolün tesiriyle kendimizi kaptırdık ve birlikte olduk. Eşiyle açık alaka falan yaşadıklarını düşündüm evvel. Aslında evliliğinde epey mutsuz olduğunu öğrendim. Kendimi hala makus hissediyorum adama karşı lakin sonunda ayrıldıkları için keyifli oldum.’

15. “Üniversite birinci sınıfta tanıştığım bir adamla bir arada oldum ve daha sonradan sevgilisi olduğunu öğrendim. Haliyle sevgilisinden ayrılır sanmıştım. Bana daima biraz daha beklememi söylemiş oldu, tam bir sene boyunca kendisini bekledim. Okulun son haftasıysa benim dışımda öteki biriyle daha görüştüğünü öğrendim…”

16. “Yakın arkadaşım aracılığıyla birisiyle tanıştım ve birinci saniyeden itibaren çok düzgün anlaştık. Birkaç kere buluşmalara çıktık, birbirimizden hoşlandığımız açıktı. Yakın vakitte bir alakasının bittiğini, konut arkadaşıyla birlikte yaşadığını anlattı bana.”

‘Aradan bir iki ay geçti, onun konutunda takılırken bir bayan meskene girdi ve bizi görür görmez bağırmaya başladı. O anın şaşkınlığıyla eşyalarımı toparlayıp konuttan fırladım, bayan daima gerimden bağırıp duruyordu. Oysa konut arkadaşım dediği kişi 4 yıllık sevgilisiymiş.’

17. “Üniversiteden mezun olduktan daha sonra yeni bir kente taşındım. Çok yalnızdım o yüzden internette arkadaş ararken buldum kendimi. Öylesine konuşmaya başladığım bir adamla işler ciddileşince görüşmeye karar verdik.”

‘Tam olarak bir ilgide değildik ancak görüşüyorduk. 6 ay daha sonra birdenbire arayıp sormayı kesti, ulaşınca da babasının vefat ettiğini söylemiş oldu. bu biçimde anlamamıştım lakin buluşunca ceketinden diğer bir bayandan aldığı Sevgililer Günü kartını düşürdü. Palavra dediğini anlayınca ben uçtum fakat o bir süre daha bana yazmaya devam etti. Bildiğim kadarıyla aldattığı sevgilisiyle evlenmiş…’

18. “Pandemi periyodunda katıldığım online bir konferansta birisiyle tanıştım. Çok güzel anlaştık, uzun müddet konuşmaya devam ettik. Sevgilisi olduğunu söylemiş oldu bana fakat o an vazgeçemedim.”

‘Zaman geçtikte aldatmanın yükü sırtıma bindi. Yakında ayrılacaklarını, önemli düşünmediklerini söylemiş oldu bana. Onların bağlantısını düzeltmeye çalışırken buldum kendimi hatta. Sevgilisi asla kendisini anlamıyormuş üzere hissediyordu. Hiç gerçek hayatta buluşmadığımız için memnunum.’