FETÖ’nün şeytanlığı: Play station, imtihan soruları, fiyatsız check-up

mudhaber

Aktif Üye
FETÖ’nün öğrenci konutlarındaki örgüt mensuplarına play station turnuvası, askeri lise ve polis okulları imtihanı öncesi de fiyatsız check-up yaptırdığı ortaya çıktı.

FETÖ’nün Polis Akademisi’ndeki mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada akademi imtihanı öncesi sorulara erişerek imtihanı kazanan Cihan Çağatay Ö. hakkında 20 yıla kadar mahpus cezası talebiyle dava açıldı.

Hakkında iddianame düzenlenen kuşkulu, örgüte dair tüm bildiklerini itiraf etti. Savcılık huzurunda söz verirken aktif pişmanlık kararlarından yaralanmak istediğini belirten kuşkulu Cihan Çağatay Ö., ortaokulun son yılında Emrah kod isimli şahısla tanıştığını belirterek, şunları söylemiş oldu:

EVVEL TURNUVA daha sonra GÜLEN’İN KİTAPLARI

– Emrah, meskeninde üniversite öğrencilerinin zeki öğrencilere ders anlattığını ve bu konutta rahatça yiyip içebileceğimizi söylemiş oldu. ondan sonrasında benim yaşlarımda birkaç arkadaş daha dahil oldu konuta. Konut tipik bir bekar konutu üzereydi. kimi vakit bize play station getirip ortamızda turnuva yapardık, daha sonrasında da Gülen’in kitapları okunurdu. Buranın cemaat meskeni olduğunu birinci başta anlamadım.

500 ADET CEVAPLANMIŞ SORU VERDİLER

– söylemiş oldukleri imtihanları kazanırsak mezun olunca mesleğimizin hazır olacağını söyleyerek bizi imtihana hazırlamaya başladılar. Ders çalışmayı kabul ettikten daha sonra bize kelam verdirdiler ve 500 adet cevaplanmış soru verdiler. Bu soruların askeri lise imtihan sorusu olduğunu, kimseye söylemememiz gerektiğini ve güzel ezberlememizi tembihlediler. İmtihana az bir süre kala bizi bir otomobille alıp Ümitköy’de bulunan bir özel hastaneye götürerek check-up’a soktular. Check-up fiyatını de kendileri ödedi.

İMTİHANA GİREN HERKES KAZANDI

– Askeri okuldaki mülakatta küçükken olduğum kasık ameliyatı yüzünden elendim. Ferhat abi bu durumu öğrenince fazlaca kızdı ve niye daha evvel bu durumu kendisine söylemediğimi sordu. Askeri lise olmayınca Polis Koleji imtihanına girdim. Tekrar tıpkı biçimde 500 adet cevaplanmış soru verildi imtihandan evvel. O meskende imtihana giren herkes Polis Koleji’ni kazandı. Okul periyodunda büfe ve ankesörlü sınırlardan bağlantı kurmaya devam ettik.