Hadise ile Reza Zarrab’ın alaka yaşadığı argümanlarına yeni gelişme

mudhaber

Aktif Üye
Şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile kısa süren evliliği daha sonrasında çarpıcı bir sav ile gündeme geldi.

Seren Serengil, Hadise’nin, Ebrü Gündeş’in eski eşi olduğu bilinen Reza Zarrab ile bir periyot kapalı aşk yaşadığını sav etti.

İddialar üzerine Hadise atağa geçti.

Hadise’den cürüm duyurusu

Hadise, Seren Serengil hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na hata duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunun üzerine Serengil, dün İstanbul Adalet Sarayı’na gidip söz verdi.

İşlemleri daha sonrasında konuşan Serengil, “Hadise cürüm duyurusunda bulunmuş. Biz de tanıklarımızın isimlerini verdik. Reza Zarrab ile yaşadığı bâtın aşkla alakalı hata duyurusunda bulunmuş. Biz de Zarrab’ın eski avukatı Ebru Gündeş’i şahit gösterdik.” tabirlerini kullandı.

“Mesajların yanlışsız olduğuna dair teyit aldım”

Serengil, sunuculuğunu yaptığı programda da birebir husus üzerine şu sözleri aktardı;

“Yayında iftira atmadık, bildirilerin gerisindeyiz. Reza Zarrab’ın avukatını arayarak bildirilerin ona ilişkin olduğuyla ilgili teyit aldım. Bildirilerin yanlışsız olduğunu öğrendim. İftira atıyorlar diyorsun da biz bunu niçin yapalım. Biz bu vakte kadar kimseye iftira atmadık. O denli olsaydı milyonlarca lira öderdik, RTÜK ve kanal müsaade vermezdi. bu biçimde bir şey olamaz.

“Mesajı geçen sene gördüm, ifşa etmedim”

Ben bu bildirileri geçen sene gördüm lakin ifşa etmedim. Bana fake hesaptan geldiğinde avukatı arayıp sordum. Bu sene de bunların münasebeti olduğu tez edildiği için bildiriler gündeme geldi. Gazete ve öteki siteler bu iletileri yayınladığı için ben de konuşurum.

“300 tane bildiri var, bunları ben mi yazdım?”

Dün adliyeye gittiğimde Ebru Gündeş’i şahit olarak yazdım. Ondan özür dileyerek ve müsaadesini almadan. Bize çamur atılmasını kabul etmiyorum. Ebru Gündeş boşanma davasında da bundan bahsetti. Ben o davada ismi geçen ünlü hanımın kim olduğunu söylemesini istiyorum. Reza Zarrab’ın eski avukatının da dinlenmesini istedim. Kim palavra söylüyor, söylemiyor öğreneceğiz. 300 tane bildiri var bunları ben mi yazdım? Hadise’ye bu hususla ilgili iftira davası açacağım. bu biçimde bir şey mümkün bile değil.”