Hayatlarının Aşklarını Arkadaşlık Uygulamalarında Bulmuş Şahıslardan Altın Bedelinde Aşk Tavsiyeleri

amerikali

Yeni Üye
Günümüz alakalarının birçoğunun arkadaşlık uygulamaları etrafında dönüyor olduğu yadsınamaz bir gerçek. Kendinize uygun bir eş bulma umuduyla arkadaşlık uygulamalarında hesap oluşturmak ve yalnızca şahısların birkaç fotoğrafına bakıp biyografisini okuyarak karar vermek sıkıntı bir iş olabilir… İşte arkadaşlık uygulamalarından hayatlarının aşklarını bulmuş aralarında birkaç ilgi uzmanının da bulunduğu 22 şahıstan flört tavsiyeleri… ????

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/fabianabuont…

1. “Biyografinizde mümkün olduğunca ayrıntı verin. Biyografinize seyahat etmeyi epeyce sevdiğinizi yazmak yerine evvelinde gezdiğiniz muhakkak bir yeri yazın örneğin.”

‘Ya da yemek yemek sizin için bir zevkse biyografinizde en sevdiğiniz yemeğin ne olduğundan bahsedebilirsiniz.”

2. “Biyografimi yazarken her vakit sevdiğim şeyler hakkında yazdım. Üzerine yorum yapılacak ve konuşulacak şeyler verdim karşımdakilere.”

‘Ayrıca profilime karşımdakinin aklında kuşku bırakmamak için hem ihtimamlı tıpkı vakitte doğal halimle fotoğraflarımı koydum. Biyografisi hiç olmayan ya da biyografisinde az şey yazan başka bireylerin bence hiç bahtı yok.”

3. “Tutarsız davranmayın, bütün profilleriniz birbiriyle uyumlu olsun.”

‘Karşınızdaki kişi sizi evvel bir uygulamada akabinde da bir öbür uygulamada görürse ve siz de iki uygulamada da farklı profiller oluşturmuşsanız, bu onların başlarını karıştırabilir. Bu yüzden dengeli ve orjinal olun.’

4. “Gerçekten biriyle tanışmak istiyorsanız önemli olun. Kişiliğinizi yansıtan fotoğraflarınızı kullanın ve ne kadar fotoğraf eklenebiliyorsa o kadar fotoğraf ekleyin.”

‘Kendi fotoğraflarınız olsun köpeğinizin, gün batımının falan orada işi yok. Yani üzerine konuşulacak fotoğraflarınızı yükleyin.”

5. “Siyaset ya da din üzere fikirlerimi profilime hiç eklemedim. Bu konuşmaları daha sonraya saklamayı tercih ediyorum.”

6. “Partnerimle yapmak istediğim aktiflikleri listeliyorum; dans etmek, mevsimlik etkinlikler, sinema izlemek gibi… bu biçimdece beşerler ‘Bir orta katiyetle dans etmeye gitmeliyiz!’ üzere iletiler atıyor.”

‘Profilime eklediğim fotoğraflarda da birebir yolu izliyorum. Birbirinden hayli farklı fotoğraflar kullanmaya çalışıyorum… Kedimle oynarken fotoğraf ekliyorum örneğin! Bu da insanlara benim nasıl biri olduğum hakkında bir fikir veriyor ve birinin benimle eşleşme ihtimalini daha hayli artırıyor.’

7. “Sakın arkadaşlık uygulamasındaki profillerinize toplumsal medya hesaplarınızı eklemeyin. Birisini reddederseniz daha sonrasında size sorun çıkarabilir.”

8. “Yükleyeceğiniz fotoğraflarda güneş gözlüğü takmayın! Bayanlar gözlerinizi görmeyi severler.”

9. “Profilime hiç argümanlı fotoğraflarımı koymadım. Erkekler sahiden neye benzediğimi gorebilsin diye büsbütün gerçek beni yansıtan kimi vakit ayakta, kimi vakit otururken çekindiğim tüm beden fotoğraflarımı koydum.”

‘Buluştuğum tüm erkekler bu biçimde yaparak hayli âlâ yaptığımı söylemiş oldu.”

10. “Kendinizi ulaşılamaz göstermeyin. Beşerler kendilerini ne kadar sizin yanınızda hayal edebiliyorsa sizinle bağlantıya geçme ihtimalleri o kadar yüksek olur.”

11. “Görünüme ehemmiyet veren beşerler benimle eşleşmesin diye hayli da güzel olmayan fotoğraflarımı kullandım.”

12. “Samimi fotoğraflar bana daha beğenilen geliyor, siz de ardında düzgün bir kıssası olan fotoğraflar kullanın. Her fotoğrafta seksi görünmeniz gerekmiyor.”

13. “Arkadaşlarınıza fikirlerini sorun ve dürüstçe cevaplamalarını isteyin. kimi vakit işin ortasında biz olduğumuzda olayların asıl yüzünü goremeyebiliyoruz.”

‘Arkadaşlarınız dışarıdan bir göz olarak bunu yapabilir ve size gerçekleri söyleyebilir.”

14. “Hepinizin bildiği üzere iltifat etmek bir bağlantının şayet olmazsa olmazı. Lakin unutmayın ki iltifat yalnızca dış görünüşe edilmez.”

‘örneğin, sevdiğiniz müzikler hakkında konuştuysanız onlara müzik zevklerinden ne kadar etkilendiğinizden bahsedin… Biriyle eşleştiniz ve profilinde maceracı bir kişilik olduğunu yansıtan fotoğraflar mı var? Cüretlerine hayran kaldığınızı belirtin.”

15. “Eğer eşleştiğiniz bireyden hoşlandıysanız vaktinizi boşuna uygulama üzerinden konuşmakla harcamayın, bir buluşma ayarlayın.”

16. “İnternet üzerinden konuşmanın en düzgün taraflarından biri yüz yüze konuşmaya kıyasla mesajlaşmada daha direkt, açık kelamlı ve müstehcenliğin daha rahat olmasıdır.”

‘Ayrıca emojiler ve GIF’ler kelamlı konuşmadan eksik kalan mimiklerimizi tamamlamamıza yardım eder. Tüm bunları kendi faydanıza kullanabilirsiniz.’

17. “Bu işi yarı vakitli bir iş üzere gördüm ve hayli ciddiye aldım. Bu işi öylesine bir hevesle yapıp başarılı olmayı bekleyemezsiniz…”

‘Her gece bir saatimi birileriyle eşleşmeye ve iletileşmeye ayırdım. Eşimden ayrıldıktan daha sonra ne istediğimi epey yeterli biliyordum. Eşleştiğimde çoklukla daha birinci konuşmada iş durumunu ve çocuk isteyip istemediklerini sorardım. Çabucak bunları sormak gerçek değildi aslında lakin vaktimizi boşuna harcamak istemiyordum. Şimdiki eşimle geçen yıl Mart ayında çıkmaya başladık. Artık birlikte bir meskene çıkacağız… En başından beri ikimiz de bir bağda ne istediğimiz ve neye gereksinimimiz olduğu konusunda birbirimize karşı epey nettik. daha sonrasında da işler çok tıkırında ilerledi ve artık ikimiz de geleceğimiz için epeyce heyecanlıyız.’

18. “Ciddi bir bağ arayışındaysanız karşınızdaki kişinin işi, ilgi alanları yahut okulları hakkında sorular sorun.”

‘Bu bir olgunluk işaretidir ve önemli bir münasebet arayışında olduğunuzun bir göstergesidir. Bir bayana buna emsal bir şeyler sordum ve 8.5 yıldır birlikteiz 3 de çocuğumuz var.”

19. “Belirli bir hususta takıntılarınız olabilir lakin her vakit müspet olasılıkların var olduğunu unutmayın…”

‘Şimdiki erkek arkadaşımın ismi babamla tıpkı olduğu için onunla hiç bir uygulamada eşleşmiyordum lakin sonunda eşleştik ve fark ettim ki o benim ruh eşim!”

20. “Eşimle 6 yıl evvel bir arkadaşlık uygulamasında tanıştık. Size verebileceğim en güzel tavsiye sezgilerinize güvenmeniz olur. Şayet konuştuğunuzda biraz da olsa olumsuz bir şey hissediyorsanız irtibatı kesin.”

‘İnsanlar ekseriyetle kibardır ve herkese baht vermeye çalışırlar lakin birisi size negatif şeyler hissettiriyorsa inanın bana bunun bir sebebi vardır. ‘Ben yanlış anlamışımdır.’ diyerek vaktinizi harcamayın. Uygulamada şimdiki eşimle eşleştiğimde ortamızda bir şeylerin olacağını çabucak anlamıştım. Kendinize itimadın, gerçek kişiyi bulduğunuzda aslına bakarsanız anlarsınız.’

21. “Biriyle eşleştiğinizde ona sorular sormayı ihmal etmeyin. Profilini inceleyin, dikkatinizi çeken bir şey seçin ve o mevzuda sorular sorun.”

22. “senelerca arkadaşlık uygulamalarında takıldıktan daha sonra sonunda hayatımın aşkıyla tanıştım. Neredeyse 5 yıldır birlikteiz ve 3 yıllık da evliyiz.”

‘Size verebileceğim en düzgün tavsiye birlikte olabileceğinizi düşündüğünüz bireylerle konuşmaya açık olmanız olur. Standartlarınızı düşürmeyin fakat çok da seçici olmayın. Her şeyi boş verip asıl değerli olan şeye odaklanmalısınız. örneğin sakalları var lakin sakaldan hoşlanmıyor musunuz? Ya da uzunluğu sizin için uzun mu? Bunun üzere kıymetsiz ve saçma şeyleri boş verin. Ben de şimdiki eşimin profilinde fazla bir şey yazmadığı ve daima yazım yanılgısı yaptığı için biraz hayal kırıklığına uğramıştım. Lakin o her vakit hayli komik ve fazlaca tatlıydı, şimdiyse o benim ömrümün aşkı. Umudunuzu yitirmeyin!’