İmamoğlu’na randevu vermeyen vali, AKP’lilerin yanından ayrılmıyor

mudhaber

Aktif Üye
Geçen sene okul üretim projesi gayesiyle Elazığ’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu’nun randevu talebine yanıt vermeyen ve reaksiyon alan Elazığ Valisi Ömer Toraman, AKP’li vekillerin yanından ayrılmıyor. Vali Toraman, son olarak AKP Elazığ milletvekilleri ve AKP Elazığ Belediye Lideri’nin Etraf ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yapmış olduğu ziyarete katıldı.

Geçen sene okul üretim projesi maksadıyla Elazığ’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu’nun randevu talebine cevap vermeyen lakin AKP Lokal İdarelerden Sorumlu Genel Lider Yardımcısı Veli Böke’yi makamında kabul eden Elazığ Valisi Ömer Toraman, AKP’li vekillerin yanından ayrılmıyor.

Elazığ Valisi Ömer Toraman ve AKP Lokal İdarelerden Sorumlu Genel Lider Yardımcısı Veli Böke.

AKP Elazığ milletvekilleri ve AKP Elazığ Belediye Başkanı’nın Ankara’da Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a yapmış oldukları ziyarette Vali Ömer Toraman’ın da olması dikkat çekti.

CHP’YE YANIT VERMEMİŞ, AKP VE MHP’LİLERİ MAKAMINDA AĞIRLAMIŞTI

Okul üretim projesi için geçtiğimiz yıl Elazığ’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu’nun randevu talebine karşılık vermeyen Elazığ Valisi Ömer Toraman, MHP Genel Lider Yardımcısı Yaşar Yıldırım başkanlığında gelen MHP heyetini makamında ağırlamıştı. Toraman, bir daha geçtiğimiz günlerde AKP Lokal İdarelerden Sorumlu Genel Lider Yardımcısı Veli Böke’yi makamında kabul edip armağan vermişti.

Vali Ömer Toraman, MHP heyetini makamında ağırlamıştı.

AKP’Lİ VEKİLLER VE VALİ, BAKANI ZİYARET ETTİ

AKP Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Tolga Ağar ve Elazığ Belediye Lideri Şahin Şerifoğulları, kentteki yatırım ve çalışmaları pahalandırmak gayesiyle Ankara’da Etraf, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum’a yapmış oldukları ziyarete Elazığ Valisi Ömer Toraman da katıldı.

LİDER TOPLUMSAL MEDYASINDAN PAYLAŞTI

Yapılan ziyaretle ilgili Elazığ Belediye Lideri AKP’li Şahin Şerifoğulları toplumsal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Valimiz ve Milletvekillerimiz ile bir arada Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek Elazığ’ımızdaki yatırım ve çalışmalarımızla ilgili kıymetlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” sözlerini kullandı.