Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu’na: Yürekten kutluyorum

mudhaber

Aktif Üye
CHP başkanı Kılıçdaroğlu, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu ile bir arada İstanbul’da bir dizi incelemede bulundu. Kılıçdaroğlu hükümetin, İBB’ye çıkardığı mahzurlara dikkat çekerek “Bütün engellemelere karşın belediye liderimiz manileri aşıp, İstanbullulara hizmet vermeye devam ediyor. Hepinizin huzurunda kendisini yürekten kutluyorum” dedi.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’a geldi. İBB Lideri Ekrem İmamoğlu ile birlikte Dudullu Bostancı Metrosu’nun test sürüşüne katılan Kılıçdaroğlu’na CHP Küme Başkanvekili Engin Altay ve CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.

Çekmeköy Rahmi Demir Kent Ormanı ve Anadolu Hisarı’nda incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu cumartesi günü de Süleymaniye ve Yerebatan Sarnıcı’nı ziyaret edecek.

“İSTANBULLULARA HİZMET ETMENİN HOŞLUĞUNU YAŞIYORUZ”

Anadolu Hisarı’ndaki incelemeleri sırasında kısa bir basın açıklaması yapan Kılıçdaroğlu, şunları söylemiş oldu:

*Bütün engellemelere karşın belediye liderimiz mahzurları aşıp, İstanbullulara hizmet vermeye devam ediyor. Hepinizin huzurunda kendisini yürekten kutluyorum.

*Başarısı kendisinin ferdi başarısı değil, muvaffakiyet İstanbul’un başarısı. İstanbul’un önemli bir tarihi dokusu var. Bu tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için de olağanüstü uğraş harcıyor.

*Orada da kimi engellemeler var. Lakin ne olursa olsun tüm manileri aşıp, İstanbullulara hizmet etmenin hoşluğunu yaşıyoruz daima birlikte. Ben de bir bahar gününde buna şahit oldum.