Maltepe’de İETT otobüsü yolcu dolu minibüse çarptı: 1 yaralı

KimDemis

Aktif Üye
Kaza, Maltepe Tugay Yolu Caddesi üzerinde dün saat 14.15 sıralarında meydana geldi. İlyas V. idaresindeki 34 M 4305 plakalı sınırlı minibüs teze bakılırsa, yeşil yanan trafik ışıklarını geçtikten daha sonra yolcu almak için yol kenarında durdu.

Trafik ışıklarının yeşil yanmasıyla ilerleyen Seyhan A. idaresindeki 132M sefer sayılı İETT otobüsü, yol kenarında duran içi yolcu dolu minibüse arttan çarptı. Çarpmanın tesiriyle minibüste bulunan bir bayan yolcu yaralandı.

Kazaya karışan otobüsün ön camı ile minibüsün art camı ve tamponu parçalandı. Olay yerine sevk edilen sıhhat grupları yerde yatan yaralı bayanı birinci müdahalenin akabinde tedavi edilmek üzere Kartal Dr. Lütfi Kırdar Kent Hastanesine götürdü.

Olay yerine sevk edilen polis takımları de etrafta güvenlik tedbiri aldı. Kaza niçiniyle yol bir süreliğine trafiğe kapandı.

Kazaya karışan minibüsün sürücüsü İlyas V., “İki yolcu vardı. Almak için yeşilde geçtim, nizami biçimde sinyal verip durdum. Biri bindi oburu binemedi. Arttan vurmasıyla benim başımı vurmam bir oldu. Nasıl oldu hiç bir şey anlamadım. Çok süratli vurdu. Otomobilin ardı gitti. İçinde yolcu vardı. Bir ağır yaralı vardı, inliyordu. Kanaması yoktu fakat kırığı olabilir” dedi.