mudhaber
Aktif Üye
“Sen kızsın, şort giyemezsin diyerek beni dışladılar Şanlıurfalı 14 yaşındaki hentbolcu Merve Akpınar, Türkiye Hentbol Şampiyonası’na katılamamasıyla ilgili, “Ailem bütün maçlara gitmem için müsaade veriyor. Hatta bu maçlar için formları da doldurduk. Ancak birtakım firmalar sponsorlus kelamını yerine getirmedi” dedi.
“Sen kızsın, şort giyemezsin diyerek beni dışladılar” açıklamasıyla gündem olan genç hentbolcu Merve Akpınar ve ekibinin maddi imkansızlıklar niçiniyle Hentbol Türkiye Şampiyonası’na katılamadığı savları ortaya atıldı. Söylenenleri yalanlayan Güneşin Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü Kurucu Lideri ve Antrenörü Bayram Kaplan, şampiyonaya katılamama sebeplerinin kimi öğrencilerin veli müsaade evraklarını teslim etmeyi unutmasından kaynaklandığını söylemiş oldu.
Lakin Merve Akpınar, Türkiye Hentbol Şampiyonasına katılamamasını maddi problemlere bağladı.
‘Güneşin Çocukları Hentbol Takımı’nda oynayan hentbolcu Merve Akpınar, ailesinin maçlara gitmesine müsaade vermediği istikametindeki tezlere ait, ailesinin maçlara gitmesine müsaade verdiğini lakin sponsor kelamı verenlerin bunu yerine getirmediğini anlattı.
“BU MAÇA GİTSEYDİK KAZANIRDIK”
Merve Akpnar, “Ailem bütün maçlara gitmem için müsaade veriyor. Hatta bu maçlar için formları da doldurduk. Lakin kendimize sponsor arıyorduk. Sponsor olmayınca ondan dolayı gidemedik. Yol ve konaklama fiyatları vardı. Öğretmenimiz bunu karşılayamazdı. Sponsorumuz olamadığı için maçlara gidemedim. Gitseydik büyük ihtimal bu maçı kazanırdık” dedi.
“SPONSOR OLMAK İSTEYENLER KELAMINI TUTMADI”
Gündeme gelmesiyle birlikte yurt ortasında epey sayıda kurum ve bireylerin kendilerine sponsor olması için kelamlar verdiğini, bunun için reklamlarını yaptığını kelamlarına ekleyen Merve Akpınar, bu kelamların tutulmadığını belirterek kelamlarını şöyleki tamamladı:
“Sen kızsın, şort giyemezsin diyerek beni dışladılar” açıklamasıyla gündem olan genç hentbolcu Merve Akpınar ve ekibinin maddi imkansızlıklar niçiniyle Hentbol Türkiye Şampiyonası’na katılamadığı savları ortaya atıldı. Söylenenleri yalanlayan Güneşin Çocukları Gençlik ve Spor Kulübü Kurucu Lideri ve Antrenörü Bayram Kaplan, şampiyonaya katılamama sebeplerinin kimi öğrencilerin veli müsaade evraklarını teslim etmeyi unutmasından kaynaklandığını söylemiş oldu.
Lakin Merve Akpınar, Türkiye Hentbol Şampiyonasına katılamamasını maddi problemlere bağladı.
‘Güneşin Çocukları Hentbol Takımı’nda oynayan hentbolcu Merve Akpınar, ailesinin maçlara gitmesine müsaade vermediği istikametindeki tezlere ait, ailesinin maçlara gitmesine müsaade verdiğini lakin sponsor kelamı verenlerin bunu yerine getirmediğini anlattı.
“BU MAÇA GİTSEYDİK KAZANIRDIK”
Merve Akpnar, “Ailem bütün maçlara gitmem için müsaade veriyor. Hatta bu maçlar için formları da doldurduk. Lakin kendimize sponsor arıyorduk. Sponsor olmayınca ondan dolayı gidemedik. Yol ve konaklama fiyatları vardı. Öğretmenimiz bunu karşılayamazdı. Sponsorumuz olamadığı için maçlara gidemedim. Gitseydik büyük ihtimal bu maçı kazanırdık” dedi.
“SPONSOR OLMAK İSTEYENLER KELAMINI TUTMADI”
Gündeme gelmesiyle birlikte yurt ortasında epey sayıda kurum ve bireylerin kendilerine sponsor olması için kelamlar verdiğini, bunun için reklamlarını yaptığını kelamlarına ekleyen Merve Akpınar, bu kelamların tutulmadığını belirterek kelamlarını şöyleki tamamladı:
- Biroldukca kelam verildi lakin tamamı tutulmadı. Sponsor olmak isteyen birtakım kişi ve kurumlar vardı. Onlar kelamlarını tutmadı. hayatımda hiç bir değişiklik olmadı. Okulumdan mutluyum herkes beni epey seviyor.
- Bana yardımcı oluyorlar, dayanak veriyorlar. Yapmış olduğum sporumla ilgili olarak öğretmen ve arkadaşlarımla daima fikir alışverişinde bulunuyorum. Maçlara gidememenin niçini ailem değildir. Gittiğimiz maçlarda yurtta kalıyorduk. kimi vakit de gidiş-geliş yapıyorduk. Uygun pansiyon var ise orda kalıyorduk.
- En son Türkiye Küçükler Şampiyonası maçı vardı. Kendi yaşıtlarımızda bu maça gitseydik büyük ihtimalle kazanırdık. Lakin imkanlar el vermediği için gidemedik. Bu maç Kahramanmaraşta yapılıyordu. İmkansızlık yüzünden gidemedik. Değişik kelamlar söyleyip ortalığı velveleye vermesinler. Bunun mağduru biz oluyoruz. Benim ailem oluyor. Bundan fazlaca etkileniyoruz. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Bunu bize yapmayın.