Müzmin Bekarlıkta Gelinebilecek Son Nokta: Sevgili Bulmak İçin Kendisine İnternet Sitesi Açan Adam

amerikali

Yeni Üye
Arkadaşlık ve tanışma sitelerini günümüzde neredeyse herkes kullanıyor ya da kullanan birini tanıyor. Fakat eminiz ki kimse kendisi için internet sitesi açıp evlilik programına katılmış üzere profil oluşturmuyor! Haydi buyurun ????

Kaynak: https://www.mirror.co.uk/lifestyle/ma…

2016 yılında Daniel Piechnik, aşkı bulmak için kendisine bir internet sitesi açmış ve internet sitesinin ismini “Adelaide’den Bekar Adam” koymuş.

Bu internet sitesini açtıktan daha sonra 41 yaşındaki Daniel Piechnik, bu sitenin bekar insanların önüne çıkması için birfazlaca reklam vermiş.

‘Merhaba! Ben Daniel! Evet bu olağan bir şey değil lakin gerçek. Kendi öykümü anlatmak istiyorum. Lütfen bu görüntüyü izleyin.’

İnternet sitesinde Daniel evvelki bağlantı deneyimlerinden, âlâ ve berbat özelliklerinden bahsediyor.

‘Özgüvenli, olumlu ve dışa dönük bir beşerim. İnsanları güldürmeyi severim. En âlâ özelliğim espri anlayışımdır. çok ilgi cazip bir karakterim vardır fakat yeri geldiği vakit olağan ve hassas biri de olabilirim. Güzel bir beşerim ve kendimi geliştirmek için gayret sarf ediyorum. Bir alakayı etkileyecek kadar berbat bir özelliğim yok. En berbat özelliğim düşündüğüm şeyleri direkt olarak söylemek. Yeni şeyler denemeye hazırım.’

“Bilgili ve kültürlü bir beşerle bir arada olmak isterim. Hatta beşerler bana sapyoseksüel derler. Zeki bayanlardan hoşlanırım.”

‘yaşamıma girecek insanı eğlendirebilirim ve onun muhtaçlığı dayanağı ona sağlarım. 41 yaşındayım ve yaşımdan olgun olmama karşın genç gösteriyorum. Şayet sizinle partileyecek birini arıyorsanız hakikat kişi ben değilim. Rastgele bir yaş tercihim yok lakin genç kızları ve aile olmak için yaşı geçmiş insanları değerlendirmeye alamam.’

“Belli bir yaşın üzerinde olan biroldukça insanın öpüşmek ve el ele tutuşmaktan ileri gittiğinin farkındayım fakat öpüşmek ve el ele tutuşmaktan ileri gitmemiş biriyle birlikte olmak isterim.”

‘Arkadaş olarak başlayıp bu arkadaşlığın üzerine sağlam bir temelle bağlantı kurabiliriz. Evlenmeyi düşünmüyorum lakin bu fikre de açığım. Benim tecrübe seviyemde zeki bir bayan bulmak fazlaca sıkıntı fakat bu bayanlardan biriyseniz sizinle ilgilenebilirim.’

Daniel Piechmink, kendisi için kurduğu internet sitesinde ayrıntılı olarak kendinden bahsediyor ve ilgilenenlerin mail atmasını istiyor.

Daniel’ın internet sitesi keşfedildikten daha sonra toplumsal medyanın lisanına düştü. Bazıları Daniel’ın bu teşebbüsünü masumca bulurken bazıları de goygoy materyali yaptı.

Siz bu husus hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!