Musk’tan Manchester United paylaşımı: Latife yaptım

BOTR

Yeni Üye
Dünyanın en güçlü insanı Elon Musk, Salı günü rastgele bir detay vermeden Twitter hesabından paylaştığı iletisinde İngiliz futbol kulübü Manchester United’ı satın alacağını lisana getirdi.

Musk, bir kullanıcı tarafınca kulübü satın alma konusunda önemli olup olmadığı sorulduğunda, “Hayır, bu Twitter’da uzun müddettir devam eden bir latife. Rastgele bir spor ekibi satın almıyorum” dedi.

Twitter’da 103 milyonu aşkın takipçisi olan Musk’ın “Manchester United’ı satın alıyorum, rica ederim” paylaşımı kısa müddette fazlaca sayıda beğeni topladı.

Bir takipçisinin kulübü satın alma konusunda önemli olup olmadığı sorulduğunda Musk, latife yaptığını söylemiş oldu.

Musk’ın, bundan evvelki paylaşımında ise “Açık olmak gerekirse, Cumhuriyetçi Parti’nin sol yarısını ve Demokrat Parti’nin sağ yarısını destekliyorum!” tabirlerini kullandı.

Bazı Manchester United taraftarları, daha evvel Musk’ı Twitter yerine kulübü satın almaya çağırmıştı.

Forbes’in sıralamasına bakılırsa Manchester United, Real Madrid ve Barcelona’nın akabinde 4,6 milyar dolarla dünyanın en kıymetli üçüncü futbol kulübü.