Resmi Gazete’de bugün (15.06.2022)

BOTR

Yeni Üye
YASAMA BÖLÜMÜ

KANUN

7410 Etraf Kanunu ile Kimi Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

YÜRÜTME VE YÖNETİM BÖLÜMÜ

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ

–– Bakanlıklara Bağlı, İlgili, Bağlı Kurum ve Kuruluşlar ile Başka Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 105)

CUMHURBAŞKANI KARARLARI

–– “154 kV (Bandırma 2-Edincik RES) Brş.N-Erdek Güç İletim Çizgisi Projesi” Kapsamında Birtakım Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafınca Tez Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 5730)

–– Tekirdağ İli, Marmaraereğlisi ve Çorlu İlçelerinde Bulunan ve İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 5731)

–– Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı tarafınca, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü Unsurunun (b) Bendi Kapsamında Yapılacak İhalelere Ait Asıllarda Değişiklik Yapılmasına Dair Asıllar (Karar Sayısı: 5732)

YÖNETMELİKLER

–– Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Ait Yönetmelik (Karar Sayısı: 5733)

–– Sıhhat Meslek Mensuplarının Tıbbî Süreç ve Uygulamaları niçiniyle Soruşturulmasına ve İdarece Ödenen Tazminatın Rücu Edilmesine Dair Adap ve Asıllar Hakkında Yönetmelik

–– Elektrik Piyasası Dengeleme ve Uzlaştırma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Ecza Ticarethaneleri ve Ecza Ticarethanelerinde Bulundurulan Eserler Hakkında Yönetmelik

–– Rekabeti Sınırlayıcı Muahede, Uyumlu Aksiyon ve Kararlar ile Hâkim Durumun Berbata Kullanılması Halinde Verilecek Para Cezalarına Ait Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞLER

–– Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Bildiri (Tebliğ No: YFK-2007/1)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ

–– İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine Ait Bildirim (No: 2022/16)

KURUL KARARI

–– Güç Piyasası Düzenleme Heyetinin 09/06/2022 tarihindeki ve 11008 Sayılı sonucu

YARGI BÖLÜMÜ

DANIŞTAY KARARI

–– Danıştay Sekizinci Dairesine İlişkin Karar

İLÂN BÖLÜMÜ

a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri