amerikali
Yeni Üye
Geçtiğimiz yıl kelamı ve müziği kendisine ilişkin Hazır Değilim ve Abboov modülünde Cankan kümesinin efsanelerinden Malik Ayhan ile düet yapan Rking, çabucak sonrasında bir daha eski dostu olan Cankan gurubunun öbür üyesi Fatih Abb ile kelamı ve Müziği Fatih Abb ilişkin olan Balla Balla da düet yaptı. Artık ise birinci solosuyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
Rking’in seslendirdiği Kimse Bilmez isimli modülün kelamları Cemal Bayram ve Bahtiyar Haliloğlu’na; bestesi ise Beytullah Kılıç’a ilişkin. Müziğin aranjörlüğünü Rking’in: “Baştan sonuna kadar yanımda olup, hiç yalnız bırakmayan canım kardeşim” diyerek canı gönülden teşekkür ettiği Samet Piyaleoğlu üstleniyor.
30 Ağustos’ta Rking hayranlarının beğenisine sunulan “Kimse Bilmez”’in klibinde, direktör koltuğuna Ahmet Mücahit oturuyor. Üretimci olarak da Mustafa Altuntaş ’ın ismini görüyoruz.
Viya Stüdyolarında kayda alınan modülde, İstek Sönmez Styling çalışmasıyla göz dolduruyor.
Ve dikkat! Rking sıkıntımı “Kimse Bilmez” diyenleri 30 Ağustos’ta NetD Müzik Youtube kanalına davet ederek tüm sevenlerine klibi birinci izleyen olma fırsatı sunuyor. Ayrıyeten müzik Warble Medya etiketiyle tüm dijital platformlarda da yer aldı!
Kimse Bilmez Müzik Sözleri
Kimdi o vefasız gönlume vuran
Her gün bin ah çekip yanar özlerum,
Ne arayan kaldi ne da bir soran,
Yollarına bakup ağlar gözlerum
Saklarum kimse bilmez sevdani yüreğumde
Olmişsun vaz geçilmez can üzere bedenum de
Kan üzere bedenum de can üzere bedenumde
Al istersen beni götür diyardan
Bağruma yaktuğun ateşten hardan,
Bekletken bir umut vefasız yardan
Saklarum kimse bilmez sevdani yüreğumde,
Olmissun vaz geçişmez can üzere bedenumde
Kan üzere vücudum de kan üzere bedenumde.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Rking’in seslendirdiği Kimse Bilmez isimli modülün kelamları Cemal Bayram ve Bahtiyar Haliloğlu’na; bestesi ise Beytullah Kılıç’a ilişkin. Müziğin aranjörlüğünü Rking’in: “Baştan sonuna kadar yanımda olup, hiç yalnız bırakmayan canım kardeşim” diyerek canı gönülden teşekkür ettiği Samet Piyaleoğlu üstleniyor.
30 Ağustos’ta Rking hayranlarının beğenisine sunulan “Kimse Bilmez”’in klibinde, direktör koltuğuna Ahmet Mücahit oturuyor. Üretimci olarak da Mustafa Altuntaş ’ın ismini görüyoruz.
Viya Stüdyolarında kayda alınan modülde, İstek Sönmez Styling çalışmasıyla göz dolduruyor.
Ve dikkat! Rking sıkıntımı “Kimse Bilmez” diyenleri 30 Ağustos’ta NetD Müzik Youtube kanalına davet ederek tüm sevenlerine klibi birinci izleyen olma fırsatı sunuyor. Ayrıyeten müzik Warble Medya etiketiyle tüm dijital platformlarda da yer aldı!
Kimse Bilmez Müzik Sözleri
Kimdi o vefasız gönlume vuran
Her gün bin ah çekip yanar özlerum,
Ne arayan kaldi ne da bir soran,
Saklarum kimse bilmez sevdani yüreğumde
Olmişsun vaz geçilmez can üzere bedenum de
Kan üzere bedenum de can üzere bedenumde
Al istersen beni götür diyardan
Bağruma yaktuğun ateşten hardan,
Bekletken bir umut vefasız yardan
Saklarum kimse bilmez sevdani yüreğumde,
Olmissun vaz geçişmez can üzere bedenumde
Kan üzere vücudum de kan üzere bedenumde.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı