Sevgililerinden Sır Üzere Sakladıkları Gerçekleri Anlatarak Hepimize ömrümüzün Şokunu Yaşatan 15 Kişi

amerikali

Yeni Üye
Reddit’te bir kullanıcı ‘yaşamınızdaki insanın bilmediği bir şey söyleyin’ dedi. Natürel ortaya birbirinden enteresan yanıtlar çıktı. Biz de sizler için bu enteresan cevapları derleyelim dedik. Bakalım siz ne düşüneceksiniz… Ayrıntılar içeriğimizde!????

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co…

1. “Evliyiz lakin 15 yıldır eski sevgilimi unutamadım. Ona bunu söyleyemiyorum lakin her gece uyumadan evvel onun yüzü gözümün önüne geliyor.”

2. “Oğlum okulda bir kağıda kalp çizmiş ve kağıdı da bana verdi. Kalbin ortasında kız arkadaşımın ismi yazıyordu. Ben de bunu kız arkadaşıma gösterdim.”

“O kadar keyifli oldu ki evvel kağıdı konutundaki buzdolabının üstüne astı. daha sonra da ailesi ve arkadaşları da dahil olmak üzere herkese bunun kendisini ne kadar memnun ettiğini anlattı. Hatta bana daima ‘Beni düşünmesi şahane bir şey. Adımı bile hakikat yazmış’ üzere cümleler kurdu. Aslında kağıda ismini ben yazmıştım. Bu da bizim sırrımız olsun.”????

3. “Kız arkadaşımın modu düşük olduğunda ya da üzgün olduğunda ondan bana sarılmasını istiyorum.”

“Direkt olarak üzgün olduğunu bildiğimi bilse ve ona ‘Sana sarılmamı ister misin’ diye sorsam kendisini daha makus hisseder. Bu niçinle de onun bana anlatmasına gerek kalmadan ben ona bunu teklif etmiş oluyorum.”

4. “nazaranv için Almanya’ya gittiğimde yasak bir münasebetim olmuştu. Eşimle o periyotlarda 4 yıl 6 aydır birliktedik.”

5. “Eşimle sinema izlerken her vakit abur cubur yeriz. En sevdiğimiz atıştırmalık da jelibon.”

“Eşim en epeyce içlerinden mavi olanlar seviyor. Ben de en az onu seviyorum. Bana her vakit ne kadar uyumlu olduğumuzu ve birbirimizi tamamladığımızı söylüyor lakin bilmiyor ki aslında benim de favorim mavi olanlar. ????”

6. “Ayrıldık ve şu anda kız kardeşiyle beraberyim. Hala haberi yok.”

7. “Eşim yüksek tansiyon hastası ve yemeğine daima tuz atıyor. Ben de tuzluğun içini büsbütün boşalttım.”

“Kendisinin bu durumdan haberi yok ve yaklaşık 4 yıldır bir arada tuz tüketmiyoruz. Ortadaki farkı anlayamıyor.”

8. “kimi vakit geceleri eski erkek arkadaşının ismini sayıklıyor lakin bunun farkında bile değil.”

“Eee ben de söylemiyorum alışılmış. aslına bakarsanız ne diyeceğim ki?”

9. “Bir defasında o işteyken onu en yakın arkadaşıyla aldatmıştım… hiç bir vakit haberi olmadı ancak epeyce pişmanım.”

10. “Bilgisayar oyunu oynamayı epey seviyor fakat geçtiğimiz Pazar günü monitörü kırılmış. Ben de konutta fazladan olduğunu söylemiş oldum.”

“Hemen internetten yeni bi monitör sipariş ettim ve çaktırmadan güya eskiymiş üzere ona verdim. Bunu ona söylemememin sebebi kendisini bunun altında kalmış hissetmemesi.”

11. “Benim bir yetişkin sinema bağımlısı olduğumu bilmiyor. İşin daha da berbatı penisimin fotoğrafını sistemli olarak çekip kurduğum bloga yüklüyorum.”

12. “Erkek arkadaşım paraya fazlaca sıkıştığı bir devirde marka bir montumu benden habersiz satmıştı. bu biçimde bir şey yaptığını bilmediğimi sanıyor.”

13. “Küçükken bir süre onların yan apartmanında hayatışız. Hatta o denli ki daha o yaşlardayken bile benden hoşlanıyormuş.”

“Ama bilmiyor ki biz küçükken bu kentte bile değildik. O bahsetmiş olduğu kız da ben değildim. Yani keşke olsaydım. Zira bu kıssa onu inanılmaz keyifli ediyor. Ben de bozmak istemiyorum.”

14. “İş yerindeki arkadaşıyla bir arada olduğunu bilmediğimi sanıyor…”

15. “Kayınpederimin düğünümüzde burnunun kanadığını sanıyor lakin ona ben yumruk atmıştım.”

“Kayınpederim düğünümüzde anneme ‘Tüm gece seninle birlikte olmayı hayal ettim’ dedi. Olağan bunu ben de duydum… Olanlar oldu. Kayınpederimin burnu kanadı, eşimin hala durumdan haberi yok.”