Sıla Gençoğlu, İlker Kaleli’ye olan aşkını anlattı

mudhaber

Aktif Üye
Ahmet Kural ile mahkemelere düşen aşkının akabinde bir evlilik yapan lakin bir daha de memnunluğu yakalayamayan müzikçi Sıla Gençoğlu için 2022, hoş noktalanıyor.

Oyuncu İlker Kaleli ile doludizgin bir aşk yaşayan müzikçi, sevgisini her platformda lisana getirmekten çekinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde ‘Can Şengün ile Sıkı Fıkı’ programına konuk olan müzikçi, ‘bağlanmak’la ilgili konuştu, dikkat çeken sözler kullandı.

“İlker’e bağlandım”

Sıla, “Bağlanmak diye bir hissim var olağan olarak. İlker’e bağlandım örneğin, net. Müziğe ve edebiyata da bağlandım. Bağlanmak epey hoş bir şey, zira sahip çıkmak vardır temelinde… Sahip çıktığınız şeyler özeldir ve sahip çıkmak örneğin epeyce güzel gelir.” dedi.

“Şarkı yazarak kendimi söz ediyorum”

Şengün’ün müzik aşkını da sorduğu Sıla, “İçten geliyor sanıyorum. Zira epey küçük yaşlarda başlayan bir şey bu. Bence her insanın kendini söz ettiği özgür bir alan var. Ben de sanırım müzik yazarak kendimi söz ediyorum. Müzik kelamı yazmayı seviyorum ve yalnızca müzik söyleyen bir müzisyen olmak istemezdim. Biliyorsunuz, sahnede bu işi bir sefer yapan herkesi yakalayan bir ateştir.” yanıtını verdi.