Simge Fıstıkoğulu ; “Çocuklarım Bana Harikulade Bir Nefis Terbiyesi Verdi”

amerikali

Yeni Üye
“yaşamım artık biz odaklı”

“Bir oburu bana bu kadar düşkün olsaydı havaya girerdim. Artık bunun süreksiz olduğunu söylüyorum kendime. Birkaç sene daha sonra artık sen onların arkadaşı olmayacaksın, seni bu kadar aramayacaklar diyorum. Buna kendini şimdiden hazırla diyorum.”

Emir ve İmge isminde bir kız, bir erkek çocuk annesi olan ekranların başarılı ismi Simge Fıstıkoğlu, anneliğin kendisini daha sabırlı bir insan yaptığını söylüyor. “Her vakit ahenk sağlayan bir tanesiydim fakat çocuklar olunca daha tahlil odaklı ve daha sabırlı oluyorsunuz” diyen Simge Fıstıkoğlu “anne olunca her şey kitabına uygun olmuyor, çocuklar bunu bana fazlaca âlâ anlattı. ömrüm artık ben değil, biz odaklı” diyor.

Daha evvel de vicdan sahibi, merhametli ve anaç ruha sahip olduğunu da belirten Simge Fıstıkoğlu, anne olduktan daha sonra bunların biraz daha altı çizildi diye düşündüğünü lisana getiriyor. “Kendim için göz gerisi ettiğim hususları çocuklarımda dikkat eder oldum. Nezle olsam doktora gitmem fakat onlar hapşırsa çabucak hekimi arıyorum” diyen Simge Fıstıkoğlu, “çocuklar olunca meskende kullandığım kimyasallara dahi dikkat etmeye başladım. Evvelce de tabiata itina gösterirdim lakin artık çocuğumun hakkı gasp edilmesin diye daha da dikkatli davranıyorum” diyor.

“Annem hayatımdaki en kuvvetli kadın”

Doğaya ve canlıya saygılı, yüreğinde karşılıksız sevgi taşıyan tüm bayanların anneler gününü kutlayan Simge Fıstıkoğlu, bayanların gücüne epey inandığını da belirtiyor. Annesinin hayatındaki en kuvvetli bayan olduğunu söyleyen Fıstıkoğlu, “annem epeyce kuvvetli bir bayan. Birbirimize güç verdiğimiz bir alakamız var. Annem ve ablam başımın tacı her zaman” dedi. Simge Fıstıkoğlu annesinin her vakit kendilerine “çalışın, ayaklarınızın üzerinde durun, unsur manevi kendinizi donanımlı hale getirin. Kimsenin sizin hakkınızı muhafazasına kollamasına gereksinim duymayın” diyerek nasihat verdiğini de söylemiş oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı